Ale!

Taru Anttonen & Milla Karppinen (toim.) 

Sankaritarinoita (kaikille) – Kertomuksia uskomattomista suomalaisista Rudolf Koivusta Saara Aaltoon

9.90 19.90 

Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 19.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 9.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523511170

Kirjoittaja: Taru Anttonen & Milla Karppinen (toim.) 

Julkaisuajankohta: 8 / 2019

Sivumäärä: 180

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Sanni, Roni Bäck, Fadumo Dayib, Fredrika Runeberg, Jani Toivola, Li Andersson, Linus Torvalds, Maiju Gebhard, Pertti Kurikan Nimipäivät, Rudolf Koivu, Sakris Kupila, Tinja-Riikka Korpela

Suomalaisista on moneksi! Sankaritarinoita (kaikille) kertoo uskomattomia tositarinoita iltasatumuodossa eri vuosikymmeniltä. Kirjan sankarit ovat kulkeneet omia polkujaan, rikkoneet lasikattoja tai tehneet ennakko­luulottomia valintoja. He ovat erinomaisia esikuvia lapsille ja aikuisille – aivan kaikille.

Kirjoittajina ja kuvittajina on joukko ammattilaisia ja nuoria lahjakkaita lupauksia. Kirja on jatkoa lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-ehdokkaalle ja yleisö-Finlandian voittaneelle Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille) ja Sankaritarinoita pojille (ja kaikille muille). Sarjan kolmas upea kirja sisältää 40 ihmeellistä tarinaa suomalaisista naisista, miehistä ja muunsukupuolisista värikkäin, voimaa säkenöivin kuvituksin.

 

Kirjoittajat

Anna Paju, Anssi Järvinen, Emilia Miettinen, Emmi Nuorgam, Hanne Lyytikkä, Iida Simes, Ilja Lehtinen, Jenni Utriainen, Laura Gage, Milla Karppinen, Ndéla Faye, Sanna Sevänen, Taru Anttonen, Venla Ruoppila

Kuvittajat

Anja Reponen, Anna Emilia Laitinen, Anna Sailamaa, Anniina Lius, Anssi Vaalio, Anu Ikävalko, Apila Pepita, Eili-Kaija Kuusniemi, Elina Johanna Ahonen, Eveliina Netti, Ilja Karsikas, Ilona Partanen, Jari Koivisto, Jenna Kunnas, Joonas Rinta-Kanto, Juliana Hyrri, JT Lindroos, Karoliina Pertamo, Kiira Koivunen, Laura Hynninen, Linda Bondestam, Maija Hurme, Marika Maijala, Matti Pikkujämsä, Miia Puustinen, Mika Lietzén, Milena Huhta, Mira Mallius, Nina Kairisalo, Noora Katto, Petteri Mattila, S. Tvaltvadze, Samuli Siirala, Sanna Pelliccioni, Sari Airola, Satu Kettunen, Siiri Väisänen, Venla Vaattovaara, Väinö Heinonen

 

 

Karppinen , Milla
Milla Karppinen on kulttuurintutkimusta ja yhteiskuntatieteitä opiskellut filosofian maisteri, joka työskentelee kustannusalalla. Karppinen uskoo kirjallisuuden voimaan ja ihmisten tasavertaisuuteen ja toivoo, että kaikki lapset ja nuoret pitäisivät itseään sankareina sellaisina kuin ovat. Karppinen on varttunut Kotkassa, asuu Helsingissä ja kaipaa usein myös Latinalaiseen Amerikkaan. Lue lisää..
Anttonen , Taru
Taru Anttonen on sosiologiaa ja yhteiskuntapolitiikkaa opiskellut yhteiskuntatieteiden maisteri, feministi ja ajatuspajatutkija. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Naisasialiitto Unionin pääsihteerinä, ja toimii nykyisin Unionin varapuheenjohtajana. Anttonen haluaa, että lapsille ja nuorille on tarjolla monenlaisia esikuvia, jotta kukin uskaltaisi tavoitella unelmiaan. Hän asuu Helsingissä ja on kotoisin Etelä-Savosta Kerimäeltä. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sankaritarinoita (kaikille) – Kertomuksia uskomattomista suomalaisista Rudolf Koivusta Saara Aaltoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *