Into

Into Kustannus on kustantamo, joka julkaisee uutta avaavaa ja näkökulmia avartavaa laadukasta kirjallisuutta yksin ja yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Innon toiminta on rohkeaa, kunnianhimoista ja tavoitteellista. Into on uutta oppiva ja avoin yhteisö. Into muuttaa maailmaa.

Kirjailijoitamme ovat  muun muassa Risto Isomäki, Finlandia-ehdokas Laura Gustafsson ja Markus Leikola sekä tietokirjailijat Esko Seppänen, Hanna Nikkanen, Lauri Nurmi, Teemu Mäki, Anneli Auer, Vappu Taipale ja Ilkka Taipale.
Ulkomaisiin kirjailijoihin lukeutuu tietokirjailijat Naomi Klein, Thomas Piketty ja Luke Harding, brasialialalinen Luiz Ruffato ja eteläkorealainen Kyung-sook Shing sekä dekkarikirjailijat Arne Dahl ja Denise Rudberg.

Myydyimpien kirjojen joukkoon kuuluvat Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille) – Kertomuksia rohkeista naisista Minna Canthista Almaan ja  Timo Kalevi Forssin Gösta Sundqvist – Leevi and the Leavingsin dynamo. Moni kirjoistamme on palkittu, viimeisimpinä mainittakoon Hanna Nikkasen ja työryhmän Hyvän sään aikana – mitä Suomi tekee kun ilmasto muuttaa kaiken, joka oli Tieto-Finlandia-ehdokas vuonna 2017.

Into Kustannus perustettiin Voima-lehden viereen vuonna 2007. Innon omistavat Jaana Airaksinen Mika Rönkkö, Heikki Hiilamo,  Rosebud BooksMaan ystävät ja  Luonto-Liitto.

Seuraa meitä
>> Twitterissä
>> Facebookissa
>> YouTubessa
>> Instagramissa

Kirjojen lisäksi Into julkaisee Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä.

Sinulle on kirjoja.

X