Ale!

Janne Käpylehto

Mökille sähköt auringosta ja tuulesta – Rakenna itse

27.00  19.90 

Haluatko mökille halvat sähköt helpolla? Asenna aurinkopaneeli tai pikku tuulivoimala! Kirja sopii rakennusoppaaksi uuden sähköjärjestelmän rakentajalle, vanhan päivittäjälle tai käsikirjaksi sellaisella, joka on tilaamassa valmista aurinkosähköjärjestelmää avaimet käteen -periaatteella.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-308-7

Kirjoittaja: Janne Käpylehto

Julkaisuajankohta: 05 / 2014

Sivumäärä: 96

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Kannattaako mökille hankkia kallis verkkosähköliittymä? Useissa tilanteissa se ei ole tarpeen – tyypilliset mökin sähkölaitteet kuten valaistus, radio, tv, jääkaappi ja erilaiset laturit kuluttavat vähän, joten mökki on erinomainen kohde oman sähköntuotannon rakentamiseen uusiutuvista energialähteistä. Se säästää rahaa ja on energiatehokasta.

Aurinkosähköpaneelien myönteinen hintakehitys tukee järjestelmien hankintaa. Pienen mökkisähköjärjestelmän pystyy rakentamaan jopa alle 500 eurolla. Järjestelmät toimivat pienoisjännitealueella, jolloin kuka tahansa voi ja saa asentaa järjestelmän.

Kirja sopii rakennusoppaaksi uuden järjestelmän rakentajalle, vanhan päivittäjälle tai käsikirjaksi sellaisella joka on tilaamassa valmista aurinkosähköjärjestelmää avaimet käteen -periaatteella. Kirja käsittelee myös sähköverkkoon liitettyjä järjestelmiä ja käy lävitse muun muassa lupaprosessin asunto-osakeyhtiössä.

Ks. myös Janne Käpylehdon Pienenergia-blogi osoitteessa: http://www.pienenergia.com/

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY myönsi Janne
Käpylehdolle ”HEI – Helsingin seudun ilmastopalkinnon 2015”

 

Oletettavasti Mökille sähköt auringosta & tuulesta tulee lähivuosina kulumaan tuhansissa käsissä ympäri maata”. – Jarmo Pasanen, Suomen Luonto 6/2014.

 

 

Artikkeleita ei löytynyt.
Käpylehto , Janne

Janne Käpylehto on jo pitkään suunnitellut ja asentanut pienenergiaa hyödyntäviä järjestelmiä. Käpylehto on ollut asiantuntija useissa työryhmissä eri ministeriöissä ja eduskunnan valiokunnassa. Hän on kysytty luennoitsija ja energia-aiheisten työpajojen pitäjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mökille sähköt auringosta ja tuulesta – Rakenna itse”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *