Into rekrytoi: myyntipäällikkö ja tietokirjallisuuden kustannuspäällikkö

Into Kustannus on suomalainen kustantamo, joka on vuodesta 2007 lähtien toteuttanut visiotaan rohkeasta ja vastuullisesta julkaisutoiminnasta. Into Kustannuksen kirjailijoihin kuuluu monia Finlandia-ehdokkaita sekä menestyneitä kauno- ja tietokirjailijoita. Uskomme, että laadukkaan kirjallisuuden parissa kuuluu myös viihtyä, ja ettei hyviä tarinoita ole koskaan liikaa kerrottavaksi.

Työyhteisönä Into Kustannus on lämminhenkinen ja tiivis. Kirjallisuuteen suhtaudutaan intohimoisesti ja töissä puhalletaan yhteen hiileen. Työskentelytavat ovat joustavia ja tehtävässä on myös mahdollisuus etätyöhön.

Myyntipäällikkö vastaa painettujen kirjojen myynnistä kirja-alan sisäänostajille ja vaikuttaa koko kirjatuotannon ketjuun ideoinnista paketointiin ja markkinointiin.

Tietokirjallisuuden kustannuspäällikkö vastaa tietokirjojen tuotannosta ja yhteistyöstä tietokirjailijoiden kanssa sekä kustannustoimittajien ja graafikoiden työn ohjaamisesta.

Molemmat tehtävät ovat kokopäivätoimisia ja vakituisia. Jos tunnistit itsesi, hae tehtävään jo tänään! Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopeasti ja toivomme uusien ihmisten aloittavan viimeistään elokuussa.

Jaa tämä:

Sinulle on kirjoja.

X