Ale!

Jani Laasonen

Zeitgeist – Ajan henki

(1 tuotearvio)

norm. 18.00 
Innon hinta: 16.00 

Zeitgeist – Ajan henki johdattaa maailmanlaajuisen Zeitgeist-liikkeen ajatteluun. Kirja tuo tiedostamattomat yhteiskunnalliset mekanismit tietoisuuden valoon ja avaa lukijalle uusia, visionäärisiä tajunnan horisontteja.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-095-6

Kirjoittaja: Jani Laasonen

Julkaisuajankohta: 10 / 2011

Sivumäärä: 200

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Yhä useampi on heräämässä tiedostamaan, että elämäntapamme on rakennettu tuhoisalle, keinotekoiselle ja ihmisluonnon vastaiselle perustalle. Järjestelmämme ei pysty huolehtimaan planeettamme resurssien älykkäästä hallinnasta kaikkien hyväksi.

Tarvitsemme täysin uudenlaista lähestymistapaa – ajattelua, joka tulee kaikkien perinteisten yhteiskunnallisten, poliittisten ja taloudellisten käsitteiden ulkopuolelta.

Zeitgeist – Ajan henki johdattaa maailmanlaajuisen Zeitgeist-liikkeen ajatteluun. Kirja tuo tiedostamattomat yhteiskunnalliset mekanismit tietoisuuden valoon ja avaa lukijalle uusia, visionäärisiä tajunnan horisontteja.

Artikkeleita ei löytynyt.
Laasonen , Jani

Jani Laasonen on Zeitgeist-liikkeen hengessä kirjoittava kirjailija, yhteiskuntafilosofi ja kolmen lapsen isä, joka asuu nykyisin Mikkelissä. Teos Zeitgeist – Ajan henki syntyi kirjailijan oman henkisen katarsiksen tuotteena hänen vapautuessaan kulttuurinsa ohjelmoinnista.

Jani Laasosen blogi

1 arvio tuotteelle Zeitgeist – Ajan henki

  1. Silja

    Kirja kertoo loistavasti selkokielellä nyky-yhteiskunnan mekanismeista.
    Se avaa lukijan silmät nyky-yhteiskunnan kieroutuneisuuteen ja siihen perustuneeseen huijaukseen. Jokaisen tulisi lukea tämä kirja.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *