Ale!

Odeh Bisharat

Zatunian kadut

25.00  10.00 

Zatunian kadut on hulvaton tarina valtataistelusta pienellä paikkakunnalla jossain päin Lähi-itää. Samalla romaani tuo esiin aiheita, jotka ovat syynä räjähdysherkkyyteen arabimaissa viime vuosina.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-313-1

Kirjoittaja: Odeh Bisharat

Julkaisuajankohta: 03 / 2015

Sivumäärä: 250

Suomentaja: Aino Vesanen

Alkuperäinen nimi: Sahat Zatonia

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Khalid al-Musili, vaatimaton opettaja, suostuu ehdokkaaksi arabi-israelilaisen pikkukaupungin vaaleissa. Paikallisen vaikuttajan Ahmed al-Hidakin opastamana al-Musilin kokoonkyhätty kampanjaväki keksii hänelle urotöiden tähdittämän menneisyyden. Yksinkertaisesta perheenisästä leivotaan karismaattinen poliittinen johtaja.

Samalla kun kampanja saa nostetta, takapajuinen kaupunki painiskelee jännitteiden ja konfliktien myllerryksessä – puhumattakaan al-Musilin ja hänen vaimonsa välien rakoilusta ja murhamysteeristä.

Odeh Bisharatin esikoisromaani Zatunian kadut kuvaa Israelin arabiyhteisöä rohkeasti ja pistävän satiirisesti, mutta kuitenkin lämmöllä.

Artikkeleita ei löytynyt.
Bisharat , Odeh

Palestiinalais-israelilainen Odeh Bisharat syntyi vuonna 1958 perheeseen, joka on kotoisin Ma’alulista, kylästä joka tuhottiin vuonna 1948. Nykyään hän asuu Yafiahissa, Galileassa, vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa. Hän on osallistunut politiikkaan ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin aktiivisesti ja työskennellyt nuorisolehden Al-Jadin päätoimittajana ja Al-Atikhad-lehden kolumnistina.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zatunian kadut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *