Ale!

Lynd Staughton & Grubačić Andrej 

Zapatistit ja tuplajuulaiset

26.00  19.90 

Staughton Lynd ja Andrej Grubačić osoittavat, että kapitalismin ja kansallisvaltioiden tuolla puolen on parempi maailma. Se on anarkistin ja marxilaisen ainoa kotimaa.

Loppuunmyyty

ISBN: 9789522640871

Kirjoittaja: Lynd Staughton & Grubačić Andrej 

Julkaisuajankohta: 08 / 2012

Sivumäärä: 300

Suomentaja: Risto Tiittula

Alkuperäinen nimi: Wobblies and Zapatistas - Conversations on Anarchism, Marxism and Radical History. PM Press, 2008.

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Miten aktivistin tulee toimia? Nuoren anarkistin ja tunnetun marxilaisen keskustelu vie lukijan matkalle radikaalin historian tärkeimpiin opetuksiin: suuriin vallankumouksiin, zapatistien osuuskuntiin, Haymarketin verisiin tapahtumiin ja varhaisiin protestanttiyhteisöihin, vallattuihin tehtaisiin, Youngstownin terästeollisuuden villeihin lakkoihin ja ay-toimintaan, Vietnamin sodan vastaiseen liikkeeseen ja vankilakapinoihin.

Mitkä ovat aktivistin parhaat työkalut? Mitä on ”komppaus”? Mikä merkitys on käytännöllisten taitojen harjoittelulla, ja miten oma osaaminen annetaan toisten ihmisten avuksi?

”Toivon, että minun ja Andrej Grubačićin näillä sivuilla luonnostelemat näkemykset osoittautuvat hyödyllisiksi erityisesti nuoremmalle väelle, josta tulevaisuus riippuu.”
– Staughton Lynd

”Lyndin elämänkokemus ja hänen pohdintansa rikastuttavat kaikkien, niin oppineiden kuin käytännön ihmisten, ajatusmaailmaa. Kirjan suomentaminen ja julkaiseminen on kulttuuriteko.” – Olli Tammilehto

Staughton Lynd on yhdysvaltalaisen aktivismin grand old man, joka johti 1960-luvulla Vietnamin sodan vastaista liikettä. Viimeisen 30 vuoden aikana hän on antanut oikeusapua työläisille ja vangeille ja kirjoittanut yli kymmenen kirjaa. Lue lisää..

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zapatistit ja tuplajuulaiset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *