Ale!

Korpela Salla (toim.) 

Yltäkylläisten pidot – Hyvinvoinnin tulevaisuus

norm. 13.00 
Innon hinta: 5.00 

Mitä tarkoittaa hyvinvointi vuonna 2030? Miten eletään maailmassa, jonka suurin haaste on ilmastonmuutoksen torjunta? Yhdeksän ajattelijaa pohtii yhteiskunnan kehitystä pitkällä tähtäimellä.

Normaali norm. 13.00 
Innon hinta: 5.00 
ISBN: 978-952-01-0457-3

Kirjoittaja: Korpela Salla (toim.) 

Julkaisuajankohta: 03 / 2010

Sivumäärä: 128

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Mitä tarkoittaa hyvinvointi vuonna 2030? Miten eletään maailmassa, jonka suurin haaste on ilmastonmuutoksen torjunta? Täytyykö ihmisille määrätä henkilökohtaiset päästökiintiöt tai maksimielintaso? Miten toteutuu demokratia ubiikkimaailmassa, miten selviävät puolueet? Pysyykö koulutus haasteiden perässä? Yhteiskunta vai eriskunta? Henki vai rahat?

Yhdeksän ajattelijaa kokoontui kesällä 2009 perinteisten Pitojen hengessä pohtimaan yhteiskunnan kehitystä pitkällä tähtäimellä. Mukana olivat Isä Ambrosius, Heikki Hiilamo, Karina Jutila, Leo Stranius, Tiina Silvasti, Tuula Helne, Teppo Eskelinen, Jaakko Kiander ja Riina Nevamäki.

Keskustelu kirjan aiheista Yltäkylläisten pidot -blogissa.

Korpela , Salla
Salla Korpela on helsinkiläinen toimittaja, kääntäjä ja tietokirjailija. Hän on julkaissut kaikkea lastenkirjasta keittokirjaan ja mietiskelykirjasta hautajaisoppaaseen. Ennen kirjoitusalan sekatyöläiseksi ryhtymistä hän oli diplomaattiuralla, muun muassa Suomen YK-edustustossa New Yorkissa. Korpela on kolmen lapsen äiti ja kansalaisaktivisti paremman kaupunkiasumisen liikkeessä. Hän on toiminut Malta-talohankkeen vetäjänä sen alusta lähtien. Lue lisää..

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yltäkylläisten pidot – Hyvinvoinnin tulevaisuus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *