Ale!

Hilkka Pietilä

Yli rajojen

29.00  5.00 

Hilkka Pietilä oli vuosikymmeniä Suomen kansainvälisimpiä vaikuttajia. Hän oli kolmekymmentä vuotta YK-liiton pääsihteeri. Yhteiskuntakriitikot ja downshiftaajat sekä ympäristön ja maailman tilasta huolestuneet saavat Hilkka Pietilältä aineksia pohdinnoilleen. Pietilä on ollut aikaansa edellä oleva ajattelija.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-199-1

Kirjoittaja: Hilkka Pietilä

Julkaisuajankohta: 09 / 2013

Sivumäärä: 200

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Hilkka Pietilä oli vuosikymmeniä Suomen kansainvälisimpiä vaikuttajia. Hän oli kolmekymmentä vuotta YK-liiton pääsihteeri.

Yhteiskuntakriitikot ja downshiftaajat sekä ympäristön ja maailman tilasta huolestuneet saavat Hilkka Pietilältä aineksia pohdinnoilleen. Pietilä on ollut aikaansa edellä oleva ajattelija.

Pietilä uskoo arkiseen muutosvoimaan, isoja kuvioita unohtamatta. Ihmiset voivat kuluttaa vähemmän ja tehdä itse enemmän, säästää energiaa, suojella luontoa ja huolehtia elämän rikkaudesta enemmän kuin hierarkian käskyistä. Oikeaan aikaan ajoittunut oivallus voi muuttaa kansainvälisten prosessien suuntaa.

Artikkeleita ei löytynyt.

Hilkka Pietilä (1931-2016)
YK-liiton entinen pääsihteeri, kirjailija Hilkka Pietilä on kuollut. Hän osallistui vuosikymmeniä keskusteluihin ja päätöksentekoon kansainvälisillä foorumeilla. Pietilä kirjoitti laajasti kehityksestä, ihmisoikeuksista, rauhasta, naisten oikeuksista ja taloudesta. Hän sai Suomen Tietokirjailijat ry:n Tietokirjapalkinnon vuonna 2003.

Hilkka Pietilän viimeiseksi jäänyt teos, Yli rajojen -elämäkerta julkaistiin vuonna 2013.

– Hilkka oli rohkea, tinkimättömän analyyttinen ajattelija. Hän oli monelle naiselle esikuva, joka usein tuntui olevan omaa aikaansa edellä, sanoo kustantaja Jaana Airaksinen.

Into kunnioittaa pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa muistoa antamalla joululahjan pakolaisnaisille UN Women ry:n välityksellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yli rajojen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *