Ale!

Anna-Stina Nykänen

Yksin kotona

norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523515208

Kirjoittaja: Anna-Stina Nykänen

Julkaisuajankohta: 11 / 2020

Sivumäärä: 220

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Kirjan julkistamistilaisuutta vietetään Zoomissa perjantaina 27.11. klo 15–16. (Tilaisuuteen pääset osallistumaan tästä.) Tapahtumaa voi seurata myös Facebookissa. Tilaisuuden emäntänä toimii Anna-Stina ”Ansti” Nykänen ja vieraiksi saapuvat vieraiksi saapuvat emerituspiispa Eero Huovinen, kulttuuriantropologi Taina Kinnunen, kasvatuspsykologian professori Niina Junttila, puheviestintäkouluttaja, puheilmaisun ja radiotyön opettaja, lausuja ja tarinankertoja Kaisa Osola sekä Sylva ry:n tutkimusjohtaja Antti Karjalainen. Tervetuloa!

Miksi ajantaju pettää yksin ollessa? Mitä tehdä, kun kotona ei kerry askeleita mittariin? Onko muilla enemmän seksiä? Millaisen jalanjäljen videopalaverit jättävät ihmisen sieluun? Miksi kalsarikännejä ei näy somessa? Paljonko ahdistaa, kun äiti täyttää vuosia eristyksissä?

Yksin kotona pitää sisällään Helsingin Sanomissa julkaistuja kolumneja ja ennen julkaisemattomia kirjoituksia. Anna-Stina Nykänen elää ensi kertaa kymmeniin vuosiin yksin, ilman perhettä ja ilman työyhteisöä ympärillä. Mies on kuollut, poika lentänyt pesästä, koronan myötä tulevat etätyöt ja eristys. Hän seuraa ilmapiiriä ja mielialaa ympärillään lukemalla, somen kautta, haastatteluin ja myös lukijoilta jatkuvasti virtaavien viestien välityksellä. Nämä ja kirjailijan omat tuntemukset nostavat esiin suuria ja pieniä kysymyksiä, mutta myös yllättäviä vastauksia.

Yksin kotona on kuin rentouttava kylpyläkäynti – ilon ja lohdun lähde. Nykänen kertoo silmiä avaavasti, minkälaisia tunteita poikkeustila herättää ja mikä auttaa jaksamaan.

 

Artikkeleita ei löytynyt.
Nykänen , Anna-Stina

Anna-Stina Nykänen (s.1961) on yksi Suomen tunnetuimpia ja rakastetuimpia toimittajia. Hän on työskennellyt Helsingin Sanomissa yli 30 vuotta, jopa urheilutoimittajana, mutta parhaiten hänet tunnetaan Hyvä terveys -lehden ja Helsingin Sanomien kolumnistina, humoristina ja syvällisten, kansakunnan mielialoja luotaavien esseiden kirjoittajana. Hänen tekstinsä ovat teräviä ja hauskoja, niissä on aina jotain yllättävää, ne antavat uusia oivalluksia. Nykäsen kirpeät ja raikkaat kirjoitukset voivat käsitellä yhtä lailla pieniä arkisia asioita tai suurta maailmanjärjestystä. Nykänen tekee yhteisiä journalistisia hankkeita tutkijoiden kanssa muun muassa yksinäisyydestä, ulkonäköpaineista, köyhyydestä ja seksistä. Hän on myös loistanut lavaesiintyjänä Helsingin Sanomien Musta Laatikko -esityksissä. Nykänen on pitkän uransa aikana palkittu mm. naistutkimusta, köyhyyttä ja kirkkoa käsittelevistä jutuistaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yksin kotona”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.