Ale!

Denise Rudberg

Yksi tappava syrjähyppy

5.00 6.90 

Riehuuko Tukholman yläluokassa murhaaja? Rikas liikemies kuolee kotinsa edustalla. Mikä rooli on salaperäisellä kerholla, jonka jäsenet maksavat fantasioidensa toteuttamisesta pitkän pennin? Marianne Jidhoff -dekkareissa rikokset tapahtuvat komeissa puitteissa, samppanja virtaa ja jokaisella on jotain salattavaa.

Toinen Marianne Jidhoff -dekkari Toinen toista pahempi ilmestyi suomeksi keväällä 2016 ja kolmas, Kolmen kohtalokas leikki on tulossa keväällä 2017.

Normaali norm. 24.90 
Innon hinta: 5.00 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 6.90 
ISBN: 978-952-264-423-7

Kirjoittaja: Denise Rudberg

Julkaisuajankohta: 08 / 2015

Sivumäärä: 416

Suomentaja: Anu Koivunen

Alkuperäinen nimi: Ett litet snedsprång

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Riehuuko Tukholman yläluokassa murhaaja?

Rikas liikemies kuolee kotinsa edustalla. Mikä rooli on salaperäisellä kerholla, jonka jäsenet maksavat fantasioidensa toteuttamisesta pitkän pennin?

Marianne Jidhoff on 55-vuotias teräväpäinen syyttäjänsihteeri, joka palaa töihin pitkältä virkavapaalta. Parkkiintuneen rikostutkijan Torsten Ehnin ja nuoren konstaapelin Augustin Madridin kanssa hän alkaa selvittää hienostopiirien kätkettyä kääntöpuolta.

Denise Rudbergin dekkareissa rikokset tapahtuvat komeissa puitteissa, samppanja virtaa ja jokaisella on jotain salattavaa.

Toinen Marianne Jidhoff -dekkari Toinen toista pahempi ilmestyi suomeksi keväällä 2016 ja kolmas, Kolmen kohtalokas leikki on tulossa keväällä 2017.

”Henkilöhahmoihin on vaikea olla rakastumatta.” – Tidningen Kulturen

”Jännitys ja lukemisen ilo kasvavat jokaisella käännetyllä sivulla.” – Everyone

”Ensimmäinen osa lupaa, että lisää on tulossa.” – Nya Kristinehamns-Posten

EU-logo

Rudberg, Denise

Denise Rudberg (s. 1971) asuu Tukholmassa ja on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Hän on opiskellut elokuvaa ja dramaturgiaa New Yorkissa ja juontanut kirjallisuusaiheista tv-ohjelmaa. Supersuosittu Rudberg kirjoitti aiemmin chick-lit-romaaneja ja oli lukijoiden kruunaama Ruotsin epävirallinen chick-lit-kuningatar. Rudberg osallistui myös Ruotsin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.

Yksi tappava syrjähyppy aloitti suositut Marianne Jidhoff -dekkarit, jotka ovat myyneet Ruotsissa yli 280 000 nidettä. Amazon osti ensimmäisen osan englanninkieliset oikeudet, ja käännösoikeudet on myyty myös Norjaan ja Turkkiin. Sarjassa on ilmestynyt suomeksi toinen osa, Toinen toista pahempi ja kolmas osa, Kolmen kohtalokas leikki. Sarjan neljäs osa ilmestyy keväällä 2018.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yksi tappava syrjähyppy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

“Rudberg on uusi ja hyväntuulisesti kirjoittava tuttavuus. Kirjan sankarikatras on poikkeuksellinen ja raikas. Rudbergin teksti on hauskaa ja viihdyttävää.” Kauppalehti 7.10.2015

Nenä kirjassa kirja-arvio 17.9.2015

Ullan kirja-arvio 17.8.2015