Ale!

E.P. Thompson

Ydinaseeton Eurooppa

norm. 9.00 
Innon hinta: 8.00 

E. P. Thompson (1924–1993) on viime vuosisadan siteeratuimpia – jos ei siteeratuin – historioitsija maailmassa, mutta historian tutkimisen ohella hän myös vaikutti historian kulkuun. Oman aikansa edelläkävijän kirjoitukset ovat hälyttävän ajankohtaisia.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-413-8

Kirjoittaja: E.P. Thompson

Julkaisuajankohta: 08 / 2015

Sivumäärä: 250

Suomentaja: Mikael Böök

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

E. P. Thompson (1924–1993) on viime vuosisadan siteeratuimpia – jos ei siteeratuin – historioitsija maailmassa, mutta historian tutkimisen ohella hän myös vaikutti historian kulkuun. Tämän Thompson teki ydinvarustelua ja kylmää sotaa koskevilla puheillaan ja kirjoituksillaan, kuten tähän kirjaan sisältyvillä teksteillä ”Huomautuksia eksterminismistä, sivilisaation viimeisestä vaiheesta” (1980) ja ”Kylmän sodan tuolla puolen” (1981). Oman aikansa edelläkävijän kirjoitukset ovat hälyttävän ajankohtaisia.

Ydinaseeton Eurooppa -teoksen on toimittanut Mikael Böök, joka on laatinut kirjaan myös esipuheen.

Artikkeleita ei löytynyt.
Thompson , E.P.

Edward Palmer (E. P.) Thompson oli brittiläinen historioitsija, kirjoittaja, sosialisti ja rauhanaktivisti. Hänet tunnetaan etenkin 1700- ja 1800-lukujen vaihteen brittiläisenradikaaliliikeen tutkijana, erityisesti teoksesta teoksesta The Making of the English Working Class (1963). Hän erosi kommunistisesta puolueesta vuonna 1956 Unkarin kansannousun seurauksena.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ydinaseeton Eurooppa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *