Ale!

Pietiläinen Tuomo & tutkiva työryhmä 

Wahlroos: epävirallinen elämäkerta

5.00 37.00 

Huikea teos pureutuu rahavallan aristokraatin elämään ja hyvä veli -verkostoon. Wahlroos: epävirallinen elämäkerta perustuu yli kahteensataan haastatteluun ja kymmeniin arkistolähteisiin. Harvinaislaatuinen tutkivan journalismin hanke valottaa Wahlroosin lapsuutta, nuoruutta, rikastumista ja Pohjoismaiden valloitusta.

Pokkari norm. 37.00 
Normaali norm. 33.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 22.90 
Innon hinta: 5.00 
ISBN: 978-952-264-243-1

Kirjoittaja: Pietiläinen Tuomo & tutkiva työryhmä 

Julkaisuajankohta: 09 / 2013

Sivumäärä: 432

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Älykkään öykkäri-isän lahjakkaasta hulttiopojasta Björn ”Nalle” Wahlroosista kasvoi pelätty ja ulkomaillakin arvostettu yritysjohtaja. Hänen kabinetissaan lounastavat ne, joilla on taloudellista ja poliittista valtaa tai kiinnostavaa tietoa. Wahlroos on inspiroiva keskustelija ja tunnettu siitä, että hän kerää ympärilleen terävimmät ja sivuuttaa typerykset. Suomen talouselämän ruhtinaaksi ei nousta säälimällä.

Wahlroos: epävirallinen elämäkerta perustuu yli kahteensataan haastatteluun ja kymmeniin arkistolähteisiin. Harvinaislaatuinen tutkivan journalismin hanke valottaa Wahlroosin lapsuutta, nuoruutta, rikastumista ja Pohjoismaiden valloitusta.

Äkkirikastumisen Suomen ennätyksen tehnyt talousvaikuttaja jakaa rahaa säätiöiden kautta hyväntekeväisyyteen ja on kunnostanut Joensuun aateliskartanonsa Halikossa menneen ajan loistoon. Vasemmistoaatteen kapitalismiin vaihtanut entinen Hankenin professori kulkee nykyään metsällä Ruotsin kuninkaan kanssa.

Kirjan on kirjoittanut 25 journalismin maisteriopiskelijaa Tampereen yliopistosta yhdessä yliopiston vierailijaprofessori Tuomo Pietiläisen kanssa. Työryhmä: Peppiina Ahokas, Nelli Ahosola, Heta Hassinen, Anna von Hertzen, Anna Humalamäki, Johanna Junttila, Päivi Kerola, Esa Koivuranta, Susanna Kosonen, Hanna Laukkanen, Pekka Leiviskä, Karoliina Liimatainen, Juho Maijala, Päivi Mattila, Anna-Sofia Nieminen, Maarit Nykänen, Kati Pehkonen, Sanna Raita-aho, Katri Simola, Tuija-Tiitta Sorjanen, Helmiina Suhonen, Iida Tikka, Päivi Tohmo, Mari Uusivirta ja Annina Vainio.

Kirjan Facebook-sivut

Björn Wahlroosin vallan verkosto:
Olli-Pekka Ruuskasen ja Tuomo Pietiläisen verkostoanalyysi

Pietiläinen , Tuomo
Pietiläinen on palkittu Helsingin Sanomien toimittaja ja ehkä Suomen tunnetuin tutkiva journalisti. Hän oli ehdolla Suuren journalistipalkinnon 2012 saajaksi. Hänen erikoisalueenaan HS:ssa on tutkiva talousjournalismi. Tutkiva työryhmä: Lataa painokelpoinen kuva>> Takarivi vasemmalta: Kati Pehkonen, Hanna Laukkanen, Karoliina Liimatainen, Mari Uusivirta, Anna-So fia Nieminen ja Anna Humalamäki.
Neljäs rivi: Maarit Nykänen, Päivi Tohmo, Sanna Raita-Aho, Annina Vainio, Anna von Hertzen ja Peppiina Ahokas.
Kolmas rivi: Tuija-Tiitta Sorjanen, Pekka Leiviskä, Nelli Ahosola, Päivi Mattila ja Johanna Junttila.
Toinen rivi: Päivi Kerola, Iida Tikka, Heta Hassinen, Esa Koivuranta ja Juho Maijala.
Eturivi: Susanna Kosonen, Helmiina Suhonen, Tuomo Pietiläinen (vierailijaprofessori) ja Katri Simola. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wahlroos: epävirallinen elämäkerta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *