Ale!

Antto Terras

Viro (Sensuroimaton)

(1 tuotearvio)

14.90 21.90 

Normaali norm. 27.00 
Innon hinta: 21.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523512610

Kirjoittaja: Antto Terras

Julkaisuajankohta: 1 / 2020

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Viro (Sensuroimaton) on jokin matkapäiväkirjan ja erehtymättömällä etsivävainulla varustetun tutkijan kokemusraportin välimuoto – rehellinen, oivaltava ja uutta tietoa pursuava.

Mitä tapahtuu, kun Suomen ansioitunein myymäläetsivä Antto Terras päästetään itsekseen temmeltämään synnyinmaansa Viron takapihoille ja kulisseihin?

Viron valtiollinen matkailutoimisto Visit Estonia teki keväällä 2019 juuri sen ratkaisevan virheen, että luovutti maansa yleisavaimen Anttolle. Suomalaismatkailijat olivat yllättäen kadonneet kuin timantit Tillanderilta, joten kadonneiden jäljille oli laitettava paras mahdollinen tutkija. Ja etsivä teki työtä pyydettyä: hän kolusi Viroa kuukausien ajan, ja koetti kasata nähdyn ja koetun pohjalta turisteja miellyttävää mainospakettia. Lopputulos ei ole ehkä aivan odotetun kaltainen.

Tähän teokseen on kirjattu armotta kaikki oudoimmatkin paikat ja yllätyksellisimmät ihmiset, joihin Terras matkallansa törmäsi. Matka- tai propagandakirjaa tästä ei tullut, mutta tuore ja kippuraan naurattava katsaus uljaan ja hulvattoman Viron takahuoneisiin kylläkin! Tere tulemast!

Artikkeleita ei löytynyt.
Terras , Antto

Antto Terras on neuvostovalmisteinen (synt. 1973 Tallinnassa) kirjailija ja roast-koomikko, jonka piti loikata vuonna 1991 länteen, mutta hän ajautuikin Suomeen. Antto Terraksen esikoisteos Stockmann Yard – Myymäläetsivän muistelmat ilmestyi 2015. Viro (Sensuroimaton) on hänen seitsemäs julkaistu kirjansa.   

1 arvio tuotteelle Viro (Sensuroimaton)

  1. Janne Karvinen

    Kiitos.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Enpä ole aikoihin lukenut näin hauskaa matkaopasta. Kirjan luettuaan Viroa katsoo ihan uusin silmin. Minä ainakin aion seuraavalla Viron-matkallani käydä jossain näissä Terraksen mainostamissa turistikohteissa.”
MTV Uutiset, 13.2.2020

”Antto Terras koheltaa ja liioittelee Viro- kirjassaan, mikä on sekä hänen vahvuutensa että heikkoutensa”
Turun Sanomat, 7.3.2020

”Viroa ristiin, rastiin, mitään sensuroimatta. Kerrontatyyli on tuttua jo aiemmista Terraksen Viro-aiheisista kirjoista. Hitaampia ja tosikkoja hirvittää kyydissä, muilla on mitä luultavammin hauskaa. Paikkoja, joissa pitää käydä -listallani on monta uutta kohdetta Virosta.”
Itä-Häme, 28.1.2020

”En malttanut päästää kirjaa käsistäni, vaan ahmin sen yhdessä illassa vedet silmissä nauraen. Tähän kirjaan kannattaa tarttua ennakkoluulottomasti ja pilke silmäkulmassa.”
Viroskooppi, 4.3.2020

”Jopas nyt jotakin. Viron tuntijan kirpeänhauska ”matkaopas” hakkaa kevyesti monet puisevat yritykset perehdyttää suomalaiset ystävämaamme monimuotoiseen ilmeeseen. Samalla nakutetaan hauskaa analyysia Suomesta.”
Joukon Taideblogi, 28.2.2020

Kirjarouvan elämää-blogi kirjoitti arvion Antto Terraksen Viro (Sensuroimaton)-kirjasta. Käy lukemassa, mitä mieltä kirjoittaja oli kirjasta!
Kirjarouvan elämää, 8.4.2020