Ale!

Meri Lähteenoksa

Viisas arki – opas yhteisöllisyyteen

7.00 15.00 

Tutustu naapuriisi! Meri Lähteenoksan Viisas arki on opas yhteisöllisyyteen. Teos on helppokäyttöinen ja neuvot sopivat kaikille, myös kaupungin kerrostalon asukkaalle. Se on myös elämänmyönteinen tositarina 100-vuotiaan Annikin puutalokorttelin selviytymisestä ja sen kyläyhteisöstä keskellä Tampereen kaupunkia.

Normaali norm. 15.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 7.00 
ISBN: 978-952-01-0224-1

Kirjoittaja: Meri Lähteenoksa

Julkaisuajankohta: / 2008

Sivumäärä: 128

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Voiko neuvokkuus korvata neuvottomuuden, pelko muuttua voimaksi? Voi, jos osaamme toimia yhdessä.

Meri Lähteenoksan Viisas arki on opas yhteisöllisyyteen. Halukkaat voivat tehdä elämässään suuriakin remontteja, mutta on monenlaisia tapoja auttaa itseään ja toisia viihtymään. Lähteenoksa ehdottaa hauskoja keinoja virkistää kanssakäymistä naapureiden ja työtovereiden kanssa.

Viisas arki on paitsi opas pieniin tekoihin, myös tositarina Annikinkadun puutalokorttelin selviytymisestä keskellä Tampereen kaupunkia. Purettavaksi määrätyn korttelin pelastivat aktiiviset asukkaat – jotka toimivat yhdessä. Nyt monen vuoden jälkeen alueen talot on suojeltu. Koteja kunnostetaan ja niissä viriää uusi elämä.

Viisas arki on käytännön opas parempaan arkeen ja samalla tositarina, jossa ihmiset juhlivat itseään ja toisiaan.

Meri Lähteenoksan blogi yhteisöllisestä elämäntavasta osoitteessa: http://viisasarki.blogspot.com

Artikkeleita ei löytynyt.
Lähteenoksa , Meri

Meri Lähteenoksa on asunut 16 vuotta Annikinkadun puutalokorttelissa. Kokemustensa pohjalta hän on luonut kyläytymisen mallin ja unelmoi maailmanlaajuisen kyläytymisen liikkeen saattamisesta alkuun. Lähteenoksa on erityispedagogi, ja on muun muassa kuntouttanut puhumattomia kehitysvammaisia kommunikoimaan. Hän on työskennellyt vapaana kouluttajana, esimerkiksi naiserityistä pedagogiikkaa kehittäneessä Veeran verstas -hankkeessa.

Hänen perheeseensä kuuluu annikkilaisten lisäksi kolme lasta, joista kahdella on neurologista ongelmaa (aspergerin syndrooma ja add) – ja lukuisa määrä eläimiä. Perheessä eletään kuntouttavaa arkea, joten tällä hetkellä suuri osa ajasta kuluu kotiaskareissa. Lähteenoksa on perustanut Vatupassi-ryhmän, joka pyrkii täydentämään kuntoutuspalvelujen rakenteellisia aukkoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viisas arki – opas yhteisöllisyyteen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *