Ale!

Sergei Lukjanenko

Viimeinen Partio

4.90 10.00 

Venäläinen turisti murhataan Skotlannissa oudolla tavalla. Merkit viittaavat siihen, että teon takana on vampyyri eikä ihminen. Moskovan Yöpartio ja velho Anton Gorodetski hälytetään apuun. Sergei Lukjanenkon Partio-kirjat ovat koukuttava sekoitus vampyyritarinaa, fantasiaa ja trilleriä.

E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
Normaali norm. 19.90 
Innon hinta: 10.00 
ISBN: 978-952-264-436-7

Kirjoittaja: Sergei Lukjanenko

Julkaisuajankohta: 08 / 2015

Sivumäärä: 338

Suomentaja: Arto Konttinen

Alkuperäinen nimi: Последний дозор (Posledniy Dozor)

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Venäläinen turisti murhataan Skotlannissa oudolla tavalla. Merkit viittaavat siihen, että teon takana on vampyyri eikä ihminen. Moskovan Yöpartio ja velho Anton Gorodetski hälytetään apuun. Paljastuu häikäilemätön salajuoni: eräät Muihin kuuluvat yrittävät päästä käsiksi muinaiseen mahtiesineeseen, jonka itse Merlin on piilottanut Hämärän korkeimmalle tasolle. Vaarassa eivät ole vain Muihin kuuluvat vaan kaikki maailman ihmiset.

Sergei Lukjanenkon Partio-kirjat ovat koukuttava sekoitus vampyyritarinaa, fantasiaa ja trilleriä. Muihin kuuluvat – velhot, ihmissudet ja vampyyrit – elävät ihmisten keskuudessa. Valon ja Pimeyden tasapainoa valvovat Valon palvelijoiden Yöpartio ja Pimeyden Päiväpartio.

Viisiosainen kirjasarja on Venäjällä kulttimaineessa – suositumpi kuin Taru sormusten herrasta ja Harry Potter. Viimeinen Partio on sarjan neljäs osa. Kaikki osat toimivat myös itsenäisinä teoksina.

”Pysäyttävä.” – The Guardian

”Yhtä tyydyttävä, väkivaltainen ja moraaliltaan kyseenalainen kuin edeltäjänsä.” – Telegraph

”Kirja pitää ihailtavasti kiinni aiempien asettamasta korkeasta tasosta, emmekä voi kuin toivoa ettei se jää tämän erityislaatuisen sarjan viimeiseksi.” – SciFi Now Magazine

Tutustu sarjan muihin osiin:

Lukjanenko , Sergei

Nykyään päätoiminen kirjailija Sergei Lukjanenko (s. 1968 Kazakstanissa) on alun perin ammatiltaan psykiatri. Hän on saanut lähes 50 kirjallisuuspalkintoa ja hänen teoksiaan on käännetty mm. saksaksi, englanniksi ja ruotsiksi, tsekiksi, puolaksi ja ukrainaksi sekä useille Kaukoidän kielille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viimeinen Partio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *