Ale!

Marja Pulkkinen

Vihreiden vastahistoria

norm. 19.00 
Innon hinta: 16.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789522646705

Kirjoittaja: Marja Pulkkinen

Julkaisuajankohta: 1 / 2019

Sivumäärä: 140

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , , ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

”Olen vallankumouksellinen ja haluan vallankumouksellisia uudistuksia!” julisti Osmo Soininvaara 35 vuotta sitten. Ja tämän sanottuaan hän lisää, että liberaaliin vallankumoukselliseen ei saa sotkea mitään marxilaisuutta. Nykyisin hän ja moni muu kuuluvat porvarilliseen vasemmistopuolueeseen Vihreät – De Gröna.

Marja Pulkkisen pamfletti osoittaa, että vihreät on lähtökohtaisesti uusvasemmistolainen puolue, jolla on ollut vahva ympäristöagenda 1970-luvun Helsinki-liikkeestä lähtien. Puolue on kuitenkin haluttu jättää perinteisen vasemmisto–oikeisto-jaottelun ulkopuolelle, koska se syntyi protestipuolueeksi tai vaihtoehdoksi vanhoille suomettumisen ajan linnakkeille. Kirjoittajan viesti on kuitenkin selkeä: vihreät on muuttunut muutospuolueesta myötäilijäksi.

Puolueen sisällä monet ovat tyytymättömiä vihreiden nykyiseen suuntaan. Tämä kirja antaa heille vakuuttavan äänen.

Marja Pulkkinenon pitkän linjan vihreä, joka on työskennellyt Vihreän Langan politiikan toimittajana ja Radio Yle Ykkösen yhteiskuntatoimittajana.

Artikkeleita ei löytynyt.
Pulkkinen , Marja

Marja Pulkkinen on pitkän linjan vihreä, joka on työskennellyt Vihreän Langan politiikan toimittajana ja Radio Yle Ykkösen yhteiskuntatoimittajana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vihreiden vastahistoria”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *