Ale!

Artemi Troitski

Venäläinen karmageddon

8.00 10.00 

Venäjällä 2000-luvun alkua sanottiin Putinin vakauden ajaksi. Kirja kertoo troitskilaisella huumorilla höystettynä, miten maan tilanne muuttui “karmageddoniksi”, joka lähentelee avointa sotatilaa.

Normaali norm. 15.00 
Innon hinta: 10.00 
E-kirja (EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 8.00 
ISBN: 978-952-264-445-9

Kirjoittaja: Artemi Troitski

Julkaisuajankohta: 09 / 2015

Sivumäärä: 240

Suomentaja: Anton Nikkilä

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Tunnettu toisinajattelija Artemi Troitski sai vuonna 2011 seitsemän kunnianloukkaussyytettä venäläisen virkavallan ja kulttuurieliitin taholta. Kolmen vuoden kuluttua hän muutti Tallinnaan. Mitä tapahtui?

Venäjällä 2000-luvun alkua sanottiin Putinin vakauden ajaksi. Venäläinen karmageddon kertoo troitskilaisella huumorilla höystettynä, miten maan tilanne muuttui “karmageddoniksi”, joka lähentelee avointa sotatilaa. Mitä ohjeita Troitski antaa suomalaisille? Vaivaako venäläisiä protestoijia tappiomieliala ja toimittajia ja kulttuurieliittiä itsesensuuri ja konformismi?

“Troitskin kirja on vahva elämys.” Jarmo Koponen, Image, 7.10.2015

Troitski , Artemi

Artemi Troitski (s. 1955) on yksi putinismin vastaisen opposition näkyvimmistä mielipidevaikuttajista. Troitski tuli jo 1980-luvulla tunnetuksi venäläisen rockin puhemiehenä ja historioitsijana sekä lännessä että Neuvostoliitossa. Nykyisin hän kirjoittaa poliittisia kolumneja, tekee radio-ohjelmia ja luennoi venäläisestä yhteiskunnasta, kulttuurista ja journalismista eri maiden yliopistoissa. Troitski muutti vuonna 2014 Tallinnaan, mutta käy edelleen kerran kuukaudessa Moskovassa nauhoittamassa radio-ohjelmiaan. Häneltä on aiemmin suomennettu neuvostoliittolaisen rockin historiasta kertova Terveisiä Tšaikovskille – Rock Neuvostoliitossa (1988) sekä kaksi kolumnikokoelmaa, Kiinnostavia aikoja – Kirjoituksia 90-luvun Venäjältä (1999) ja Venäjän viimeinen diversantti (2007).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Venäläinen karmageddon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

“Venäläinen Karmageddon on Anton Nikkilän toimittama ja suomentama kiinnostava kooste Troitskin kirjoituksia viime vuosilta: blogeja, luonnoksia seminaarien teksteiksi ja haastatteluja. Perheenisän ja venäläisen rokin tuntijan tuntoja Pussy Riot –ryhmästä, taistelusta arktisen luonnon puolesta ja masentavasta nyky-politiikasta 2010-luvulla. Vuosi sitten vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa Tallinnaan muuttaneen Troitskin kirja on vahva elämys.” Jarmo Koponen, Image, 7.10.2015

“Kirjan tyyli on venäläisen vuolas ja polveileva - vähän julistava. Kirjan perusrytmi on räyhäkäs ja haastava, venäläiseen rock-musiikkiin viittaava. Teemat ovat ajankohtaisia. ” Heikki Haapavaara, Kauppalehti Optio, 15.10.2015

Artemi Troitski tulee julkistamaan uuden kirjansa. Helsingin Sanomat  7.10.2015