Ale!

Ilkka Taipale

Venäjä Mon Amour

7.00 29.00 

Ilkka Taipaleen ensimmäiset muistelmat 50 vuoden ajalta naapurimaastamme kulkevat Vienanjoen rannoilta Arkangelista Kaliningradiin ja Pietarista Vorkutaan läpi vankiloiden ja mielisairaaloiden. Tarinoita on kuvernööreistä akateemikkoihin ja sotilasjohtajiin.

Normaali norm. 29.00 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 7.00 
ISBN: 978-952-264-454-1

Kirjoittaja: Ilkka Taipale

Julkaisuajankohta: 10 / 2015

Sivumäärä: 296

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Ilkka Taipaleen ensimmäiset muistelmat 50 vuoden ajalta naapurimaastamme kulkevat Vienanjoen rannoilta Arkangelista Kaliningradiin ja Pietarista Vorkutaan läpi vankiloiden ja mielisairaaloiden. Tarinoita on kuvernööreistä akateemikkoihin ja sotilasjohtajiin. Ja ystävissä riittää!

Mitä tapahtui Daniel Ellsbergille ja Greenpeacen laivalle Pietarissa? Olisiko Ilkka piilottanut Viron pakolaishallituksen Kellokosken sairaalan suljetulle osastolle? Oliko sydänveritulppien liuotushoito huuhaa-lääketiedettä Neuvostoliitosta? Siirsikö Janajev vallankaappaustaan yli viikonlopun Euroopan läntisten rauhanvoimien takia? Kuoliko Ilkan kirjan kääntäjä kerrostalon räjähtäessä? Laittoiko gynekologi, varaministeri sormensa väärään paikkaan? Yrittivätkö Paavo Väyrynen ja Iiro Viinanen tuhota maamme ainoan Itämerikeskuksen?

Näihinkin vastaa Guinnessin ennätysten kirjaan kavereidensa määrän takia päätynyt Taipale.

”On ikinuoria ja ikiradikaaleja, on myös ikiliikkujia. Ilkka Taipaleen (s. 1942) voi lukea kaikkiin näihin porukoihin. Iloinen juttu, että hän vihdoin purkaa kokemuksiaan myös paperille. ” Veli-Pekka Leppänen, Helsingin Sanomat, 8.11.2015

Artikkeleita ei löytynyt.
Taipale , Ilkka

Ilkka Taipale on lukuisia kirjoja tehnyt psykiatri, rauhanaktivisti ja entinen kansanedustaja. Hän julkaisi Venäjää koskevan muistelmakirjan Venäjä mon amour vuonna 2015 ja Mielisairaalassa – Lääkärin muistelmat vuonna 2017. Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon hän sai vuonna 1976 ”pitkäaikaisesta toiminnasta suomenkielisen ajankohtais- ja keskustelukirjallisuuden hyväksi”.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Venäjä Mon Amour”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *