Ale!

Sanna Autere & Sanna Peurakoski 

Vegesato! – Maailman parhaat maut satokauden kasviksista

norm. 25.00 
Innon hinta: 15.00 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510517

Kirjoittaja: Sanna Autere & Sanna Peurakoski 

Julkaisuajankohta: 1 / 2019

Sivumäärä: 130

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Ihanista kasviksista riittää kokattavaa vuoden ympäri. Vegesato! saa rakastumaan raitajuureen, hullaantumaan herukanlehtiin ja näkemään perinteisen perunan aivan uudella tavalla. 

Eri vuodenaikojen parhaat raaka-aineet loistavat resepteissä satokausiajattelun mukaisesti. Keväällä herkutellaan tuoreella vihreällä ja villiyrteillä, kesällä nautiskellaan kasvisten runsaudesta ja koristellaan ruoat syötävin kukkasin. Syksy on sadonkorjuun ja säilömisen juhlaa, ja talvella padassa porisevat pavut ja linssit.

Kotimaisten herkkujen lisäksi kirjaan on koottu parhaita reseptejä Aasiasta, Afrikasta ja Latinalaisesta Amerikasta. Tutuiksi tulevat niin korealainen kimchi ja georgialainen hatsapuri kuin kolumbialainen pavuilla täytetty arepa. Herkulliset kuvat houkuttelevat uppoutumaan makujen maailmaan. 

Kaikki reseptit ovat vegaanisia, mutta ne sopivat mainiosti jokaiseen suuhun. Mukana on innostavia ideoita tutuista aineksista sekä uusiin kokeiluihin kannustavia vinkkejä. Kirjaan on koottu myös tekijöiden rakastetuimmat reseptit Maailman Kuvalehdestä. 

Tärkeintä on muhkea maku – ja rakkaus hyvään ruokaan!

Sanna Autere (s. 1978) on ruokatoimittaja ja viestinnän asiantuntija, joka haluaa tuoda ihmisiä yhteen hyvän ruoan äärelle. Hän on myös koulutettu luonnonyrtti-, marja- ja sienineuvoja sekä innokas kaupunkiviljelijä, joka hyödyntää keittiössään paljon tuoreita luonnon antimia. Koiranilman ystävä, valokuvaaja Sanna Peurakoski (s. 1975) on tunnustuksellinen vakavikko sekä jouluihminen, joka on kuvannut ruoka-aiheita työkseen jo viime vuosituhannelta lähtien.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vegesato! – Maailman parhaat maut satokauden kasviksista”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *