Ale!

Anniina Ljokkoi

Vegaanimuksut

norm. 29.00 
Innon hinta: 14.90 

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-814-3

Kirjoittaja: Anniina Ljokkoi

Julkaisuajankohta: 9 / 2017

Sivumäärä: 220

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Vegaanimuksut on ensimmäinen kotimainen tietokirja, joka opastaa lapsiperheiden vegaaniseen arkeen. Kirja kertoo, mitkä ovat muksujen lempiruoat, mistä sitä proteiinia saa ja miten pistetään pystyyn vegaaniset lastenjuhlat. Teos ei hehkuta eikä saarnaa.

Kirja tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot ravitsemuksesta. Lukijalle esitellään ravitsemussuositukset ja kerrotaan, miten niitä toteutetaan sormiruokailevan vauvan tai nirsoilevan taaperon kanssa. Teoksesta löytyvät vitamiinien saantisuositukset eri elämänvaiheisiin.

Anniina Ljokkoin kirjoittama monipuolinen käsikirja palvelee niin vegeilyä harkitsevia perheitä kuin pitkäaikaisia vegaaneja.

Kirjan kuvituksesta vastaa sarjakuvataiteilija Aiju Salminen.

 

”Anniina Ljokkoi on kirjoittanut todella inspiroivan ja helposti luettavan tietokirjan vegaanilapsten arjesta. Into Kustannus on taittanut paketin sopivan kompaktiin, lähes taskukokoiseen kokoon. Parisataa sivuinen kirja on mukaansatempaava ja helppolukuinen tuhti paketti tärkeää asiaa.”

– Leo Stranius

Artikkeleita ei löytynyt.
Ljokkoi, Anniina

Anniina Ljokkoi on Tallinnassa asuva suomalainen kirjailija ja kirjallisuuden kääntäjä, joka kasvattaa omaa lastaan vegaanina.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vegaanimuksut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *