Ale!

Maude Barlow

Veden varassa – Globaali kamppailu oikeudesta veteen

28.00  15.00 

Kuinka vedestä – kaiken elämän perustasta – on tullut huutava pula kaikilla mantereilla? Kirja kuvaa hankalaa mutta elintärkeää taistelua maailman vesien puolesta.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-01-0513-6

Kirjoittaja: Maude Barlow

Julkaisuajankohta: 09 / 2013

Sivumäärä: 0

Suomentaja: Olli-Pekka Haavisto

Alkuperäinen nimi: Blue Covenant - The Global Water Crisis and the Coming Battle for the Right to Water (The New Press 2007)

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Kuinka vedestä – kaiken elämän perustasta – on tullut huutava pula kaikilla mantereilla? Kamppailu makean veden loppumista vastaan on aikamme suuri haaste, joka ei ole saanut tarpeeksi huomiota. Veden varassa kartoittaa kattavasti maailman vesitilannetta ja kertoo, miten vesipulaan on päädytty eri puolilla maailmaa. Teos myös muistuttaa, että puhtaan veden tulisi kuulua ihmisoikeuksiin.

Vesi on suuryritysten intohimoisen kiinnostuksen kohde, sillä ilman hyvälaatuista vettä mikään tuotanto ei ole mahdollista ja juomavesibisnes tuottaa hurjia voittoja. Kirja kuvaa hankalaa mutta elintärkeää taistelua maailman vesien puolesta.

Maude Barlow’n Veden varassa jatkaa Rachel Carsonin modernin ympäristöliikkeen synnyttäneen teoksen Äänetön kevät perinnettä.

Artikkeleita ei löytynyt.

Maude Barlow sai vaihtoehto-Nobeliksi kutsutun Right Livelihood -palkinnon vuonna 2005. Barlow on toiminut YK:n yleiskokouksen puheenjohtajana ja Kanadan pääministerin neuvonantajana. Hän on Washingtonissa sijaitsevan Food and Water Watch -järjestön puheenjohtaja, sanfransiscolaisen International Forum on Globalizationin toiminnanjohtaja ja Hampurissa toimivan World Future Councilin neuvonantaja. Barlow on vesi-ihmisoikeuksien puolesta kamppailevan Blue Planet -hankkeen perustaja. Hän on kirjoittanut globalisaation eri puolista 16 kirjaa, joista edellinen, Blue Gold, on julkaistu 47 maassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Veden varassa – Globaali kamppailu oikeudesta veteen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *