Ale!

Arne  Dahl

Vapaus

14.90 24.90 

Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523513327

Kirjoittaja: Arne  Dahl

Julkaisuajankohta: 6 / 2020

Sivumäärä: 360

Suomentaja: Kari Koski

Alkuperäinen nimi: Friheten

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Berger & Blom-sarjan neljäs osa

Sam Berger on murtunut mies. Hänen taisteluparinsa Molly Blom on lähtenyt omille teilleen parin yhteinen lapsi kohdussaan. Samin elämä on täydessä umpisolmus­sa, ja hän elättää itsensä setvimällä pikkunilkkien vakuu­tuspetoksia.

Antelias ja äärimmäisen arvoituksellinen toimeksi­anto muuttaa kaiken. Prostituoituna työskennellyt nainen nimeltä Nadja on kidnapattu, ja hänen terapeuttinsa pyy­tää Bergeriltä apua. Poliisille Nadjan etsinnästä ja hur­jasta lunnasvaatimuksesta ei saa hiiskahtaakaan. Aikaa on 72 tuntia.

Jahti johdattaa Sam Bergerin Venäjän mafian jäljille. Vaarassa ovat muutkin kuin Nadja, kun kauppaa käydään ihmishengillä ja vapaudella, joilla on julma hintalappu.

Supertaitavana juonenkuljettajana sekä älykkäänä ja viihdyttävänä rikoskirjailijana tunnettu Arne Dahl on jäl­leen kirjoittanut dekkarin, jota et voi jättää väliin. Tämä nopeatempoinen, yllättävä ja julmetun jännittävä dekkari on Arne Dahlia parhaimmillaan.

Tulossa tv-sarja ”Killing Eve” -tuotantoyhtiöltä

 

Tutustu sarjan muihin osiin:

Arvostelut ja uutiset

Dahlin dekkareita ei voi lukea sivusilmällä, niin juonenkäänteistä ja henkilöistä rikkaita kirjat ovat. Uutukainen ei tee poikkeusta, keskittymistä vaaditaan. Se ei ole huono asia, vaan virkistävää yksioikoisemman jännäritarjonnan keskellä. Pidin siitä, kuinka kerroksellinen ja psykologisesti uskottava kirja oli. Fiksua viihdettä omassa lajissaan.
Kodin Kuvalehti, 9.7.2020

”Vapautta ei voi pitää hyvänmielen kirjana, ja Berger ja kuvioihin palaava Blom saavat vastaansa ihmiskunnan pohjasakkaa, joka ei kaihda väkivaltaa. Toiminta on kuitenkin suoraviivaista ja juoni pitää mielenkiinnon yllä aina loppukoukkuun asti.”
Apu, 30.9.2020

”Itämafian jäljillä. Arne Dahlin dekkarisarja Berger & Blom on edennyt neljänteen osaan. Sam Bergerin syöksykierteen katkaisee toimeksianto, joka tuo uutta toivoa. Sitä herättää myös Molly Blomin paluu. Itämafia on julma vastustaja, ja ehkä siksi Dahl tarjoaa tyylistään poiketen suoraviivaista toimintaa.”
Kotiliesi, 20.8.2020

”Tänä vuonna lukemistani dekkareista Vapaus on aivan parhaita, jopa paras. Tiukkatunnelmaisen dekkarin ystäville Arne Dahlin tuotantoa on helppo suositella.”
Kirjavinkit, 23.6.2020

Dahl, Arne

Arne Dahl (s. 1963) on yksi arvostetuimmista rikoskirjailijoista Pohjoismaissa. Dahlin A-sarjan dekkarit ovat kiiteltyjä, ja niistä on tehty suosittuja tv-filmatisointeja. Dahlin kirjoja on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta, ja niitä on käännetty 32 kielelle. Hänelle on myönnetty rikoskirjallisuuden palkintoja Saksassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Dahlia on
verrattu mm. Raymond Chandleriin, Graham Greeneen ja John Le Carréhen. Kirjailija, kriitikko ja toimittaja Dahl asuu Tukholmassa perheensä kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vapaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *