Ale!

Vappu Taipale

Vanha ja vireä – Virkistyskirja naisille

norm. 29.00 
Innon hinta: 9.90 

Miten kotisuomessa suhtaudutaan sanaan ”vanha”? Se herättää monia tunteita, vastustusta yhtä lailla kuin innostusta. Vanha ja vireä – Virkistyskirja naisille rakentaa kuvaa naisten vanhenemisesta tutkimusten ja tiedon varassa. Se auttaa naisia valtaamaan oman vanhuutensa omilla ehdoillaan.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-744-3

Kirjoittaja: Vappu Taipale

Julkaisuajankohta: 4 / 2017

Sivumäärä: 320

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

VANHUUDESTA PUHUTAAN sairauksina, taloudellisena taakkana ja pommina. Erityisesti vanhat naiset ovat näkymättömiä ja äänettömiä – vaikka heitä on Suomessa yli 700 000. Vanha ja vireä muuttaa tätä kuvaa.

VAPPU TAIPALE paljastaa nykytutkimuksen rajalliset näkökulmat ja kannustaa naisia itse keräämään paremman elämän ainekset.

Virkistyskirja on yleistajuinen tietokirja, joka kertoo vanhenemiseen liittyvistä fyysisistä ja psyykkisistä muutoksista ja on samalla piristysruiske vanhoille naisille.

Vappu Taipale on äiti, isoäiti, ministeri, pääjohtaja sekä lääketieteen ja kirurgian tohtori. Eläkkeelle jäätyään Taipale on perehtynyt vanhuuteen
kansainvälisen tieteellisen tutkimuksen avulla ja keräämällä ihmisten kokemuksia.

Artikkeleita ei löytynyt.
Taipale, Vappu

Vappu Taipale on lääketieteen ja kirurgian tohtori, hän aloitti uransa lastenpsykiatrina. Ennen eläkkeelle siirtymistään hän työskenteli Stakesin (nykyisen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen) pääjohtajana. Taipale on ollut sosiaali- ja terveysministeri. Hän on kirjoittanut moniin sosiaali- ja terveysalan ja mielenterveystyön oppikirjoihin. Vanhetessaan Vappu Taipale on syventynyt yhä enemmän ikääntymisen saloihin tutkimusten kautta. Vappu ja Ilkka Taipaleen perheessä on neljä lasta ja seitsemän lastenlasta.

Hän on kirjoittanut kirjat Vanha ja vireä – Virkistyskirja naisille ja Isoäitikirja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vanha ja vireä – Virkistyskirja naisille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *