Ale!

Susan Sellers

Vanessa ja Virginia

norm. 27.00 
Innon hinta: 5.00 

Vanessa ja Virginia on Vanessa Bellin rakkauskirje ja elegia sisarelleen, Virginia Woolfille. Se on häikäisevä muotokuva sisarten välisestä kilpailusta ja mielikuvituksen voitosta.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-229-5

Kirjoittaja: Susan Sellers

Julkaisuajankohta: 06 / 2013

Sivumäärä: 244

Suomentaja: Soili Takkala

Alkuperäinen nimi: Vanessa and Virginia

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Kirja on Vanessa Bellin rakkauskirje ja elegia sisarelleen, Virginia Woolfille. Se on häikäisevä muotokuva sisarten välisestä kilpailusta ja mielikuvituksen voitosta.

Vanessa ja Virginia ovat toistensa parhaita ystäviä ja pahimpia kilpailijoita. Virginiasta tulee kuuluisa kirjailija, Vanessasta omaleimainen taidemaalari. Kaiken jälkeen – avioliiton ja rakastajien, menetyksen ja menestyksen, hulluuden ja nerokkuuden – heitä yhdistää pakko luoda kauneutta surun keskellä.

Euroopan unionin Kulttuuri-ohjelman tuella.

Artikkeleita ei löytynyt.
Sellers , Susan

Susan Sellers on tutkinut Virginia Woolfin elämää ja tuotantoa perinpohjaisesti. Woolfin oma suurenmoinen kerronta – tunteisiin vetoava, impressionistinen, sisäinen ääni – on innostanut häntä luomaan tarinan niin kuin Vanessa olisi voinut sen kertoa. Kirja on rakkauden ja koston, hulluuden ja nerokkuuden kronikka. Se kertoo pakosta luoda kauneutta surun keskellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vanessa ja Virginia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *