Jesper Malmose

Vallan linnake

norm. 4.90 28.00 

Vallan linnake on koukuttava romaani poliitikkojen, toimittajien ja mediapelureiden juonista ja vallankäytön vaikutuksista ihmisiin. Se sukeltaa todentuntuisesti politiikan kulisseihin, jotka eivät todellakaan ole puhtaat.

Normaali norm. 28.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
ISBN: 978-952-264-317-9

Kirjoittaja: Jesper Malmose

Julkaisuajankohta: 10 / 2014

Sivumäärä: 380

Suomentaja: Päivi Kivelä

Alkuperäinen nimi: Borgen

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Birgitte Nyborgin pieni Maltilliset-puolue saa vaaleissa yllätysvoiton ja päätyy vasemmiston ja oikeiston väliseksi pelintekijäksi. Dramaattisten vaiheiden jälkeen Nyborgista tulee Tanskan ensimmäinen naispääministeri. Miten pitkälle idealistinen Nyborg on valmis menemään päivänpoliittisessa valtapelissä? Mitä työlleen omistautuva poliitikko maksaa yksityiselämässään menestyksestä?

Vallan linnake on koukuttava romaani poliitikkojen, toimittajien ja mediapelureiden juonista ja vallankäytön vaikutuksista ihmisiin. Borgen-parlamenttitalossa väännetään kättä samankaltaisista kysymyksistä kuin Suomessa. Romaani kuvaa osuvasti median ja politiikan jännitteistä suhdetta. Se sukeltaa todentuntuisesti politiikan kulisseihin, jotka eivät todellakaan ole puhtaat.

EU-logo

Artikkeleita ei löytynyt.
Malmose , Jesper

Jesper Malmose (s. 1959) on käsikirjoittanut lukuisia tv-sarjoja, muun muassa Hotellia ja Anna Pihliä. Lisäksi hän on kirjoittanut ja kääntänyt useita näytelmiä. Vallan linnake on hänen ensimmäinen romaaninsa. Se perustuu Adam Pricen alkuperäiseen käsikirjoitukseen ja supersuosittuun tv-sarjaan, joka on kahminut lukuisia kansainvälisiä palkintoja, muun muassa Prix Italia, BAFTA ja Fipa d’or. Sarjaa on esitetty yli 60 maassa ja se on saanut suuren suosion myös Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vallan linnake”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *