Ale!

Veera Nuutinen (toim.)

Uusi työväki

norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-819-8

Kirjoittaja: Veera Nuutinen (toim.)

Julkaisuajankohta: 5 / 2017

Sivumäärä: 350

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Työ ja yrittäjyys prekarisoituvan palkkatyön yhteiskunnassa

Uusi työelämä ei sovi perinteisiin palkkatyön normeihin. Tänä päivänä työ ei enää välttämättä tarkoita työsuhdetta, kokopäiväistä työtä tai edes konkreettista työpaikkaa. Kaikilla ei ole työelämässä samoja oikeuksia, eikä työstä saatu palkka aina riitä turvaamaan toimeentuloa. Yksi uuden työn keskeinen piirre on työn tuoman turvan mureneminen. Laki ja työehtosopimukset eivät suojele työntekijöitä yhtä kattavasti kuin aiemmin. Toisaalta monen työ on yhä itsenäisempää, ajallisesti joustavaa ja vapaata kontrollista.

Uusi työväki on ajankohtainen kokoelma artikkeleita, joissa tarkastellaan ihmisten tapoja selvitä epävarmassa työelämässä ja pohditaan nykyisen ja tulevan työelämän monimuotoisuutta ilmiölähtöisesti. Kirjan keskeisimpiä lähtökohtia on työelämässä tapahtunut muutos, jota kutsutaan prekarisaatioksi. Se kuvaa työn, toimeentulon ja muun elämän epävarmuutta.

Kirjan artikkeleista vastaavat Ville-Veikko Pulkka, Veera Nuutinen, Niina Vuolajärvi, Esko Harni ja Miikka Pyykkönen, Antti Hyrkäs, Jukka Peltokoski ja Jaana Pirkkalainen, Mikko Jakonen ja Martta Tuomaala.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uusi työväki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *