Ale!

Friedrich Engels

Työväenluokan asema Englannissa

norm. 34.00 
Innon hinta: 10.00 

Friedrich Engels kirjoitti vuonna 1845 teoksen Työväenluokan asema Englannissa järkyttyneenä työväestön huonosta kohtelusta. Vielä 170 vuotta ilmestymisen jälkeen se iskee kuin miljoona volttia.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-355-1

Kirjoittaja: Friedrich Engels

Julkaisuajankohta: 02 / 2015

Sivumäärä: 400

Suomentaja: Jorma Mäntylä

Alkuperäinen nimi: Die Lage der arbeitenden Klasse in England. Nach eigner Anschauung und authentischen Quellen

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Mitä tapahtuu, kun vapaakauppa toteutetaan viimeistä piirtoa myöten? Entä kun työehdoista sopiminen on täysin paikallista ja yksilöllistä? Miten maahanmuutto vaikuttaa palkkatasoon? Mitä seuraa, kun köyhyyden katsotaan olevan itse aiheutettu rangaistava teko?

Friedrich Engels saapui 22-vuotiaana Manchesteriin 1842 ja koki teollisen vallankumouksen sen ytimessä. Järkyttyneenä näkemästään työväestön huonosta kohtelusta hän kirjoitti 1845 teoksen Työväenluokan asema Englannissa. Vielä 170 vuotta ilmestymisen jälkeen se iskee kuin miljoona volttia. Sanat Englanti ja työväenluokka saavat uuden merkityksen. Työväestöä kohdellaan tänään samoin Bangladeshissa, Nigeriassa ja Kiinassa. Friedrich Engelsin viimeinen suomentamaton suurteos on viimein saatavilla suomeksi. Kääntäjä YTT Jorma Mäntylän esipuheessa selvitetään teoksen syntyhistoria ja vaikutus.

Artikkeleita ei löytynyt.

Friedrich Engels saapui 22-vuotiaana Manchesteriin 1842 ja koki teollisen vallankumouksen sen ytimessä. Järkyttyneenä näkemästään työväestön huonosta kohtelusta hän kirjoitti 1845 teoksen Työväenluokan asema Englannissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Työväenluokan asema Englannissa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *