Ale!

Kalevi Hölttä

Työtaisteluopas

norm. 17.00 
Innon hinta: 12.00 

Kirja antaa käytännöllistä tietoa työtaistelua koskevasta lainsäädännöstä ja opastaa, miten järjestää työtaistelu tehokkaasti. Teoksessa käydään läpi työtaistelun eri lajit ja niihin soveltuvat taktiikat. Ilmestyy syyskuussa.

Loppuunmyyty

ISBN: 9789522640741

Kirjoittaja: Kalevi Hölttä

Julkaisuajankohta: 09 / 2011

Sivumäärä: 120

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Mikä on työtaistelu ja miten se järjestetään? Mitä taktiikoita ja tekniikoita kannattaa käyttää? Mitä saa tehdä ja mitä ei?

Käytännön opasta työtaisteluista ei ole pitkään aikaan ollut saatavilla. Ammattiliittojen työtaistelutilanteissa käytetään tilannekohtaisia lakko-ohjeita, jotka usein ovat vain luetteloita työntekijöille kuuluvista eduista lakon aikana. Lakko-oikeus on myös EU-Suomessa jatkuvan uhan alla.

Työtaisteluopas kertoo työtaisteluoikeudesta työntekijöiden kannalta. Miten työtaisteluvapaus on määritelty Suomen perustuslaissa ja muussa lainsäädännössä?

Kirja antaa käytännöllistä tietoa työtaistelua koskevasta lainsäädännöstä ja opastaa, miten järjestää työtaistelu tehokkaasti. Teoksessa käydään läpi työtaistelun eri lajit ja niihin soveltuvat taktiikat.

Opas on tarkoitettu etenkin ammattiyhdistysten aktivisteille ja luottamusmiehille. Se sopii oppikirjaksi esimerkiksi ammattiosastoille, mutta on kätevä opus kaikille työntekijöille.

Artikkeleita ei löytynyt.
Hölttä , Kalevi

Kalevi Hölttä on oikeustieteen tohtori. Hän on toiminut pitkään ammattiyhdistysjuristina ja ammattiliiton johtotehtävissä. Työoikeudellisten toimeksiantojen ohella hän on jatkanut tutkimustyötä Turun yliopistossa. Hölttä on aiemmin julkaissut teoksen Työtaistelu – työtaisteluoikeus, sen käyttäminen ja rajoitukset (1999) ja useita artikkeleita alan julkaisuissa­.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Työtaisteluopas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *