Ale!

Maria Annala

Trumpin kansa – Keitä he ovat ja miksi he rakastavat johtajaansa

norm. 27.00 
Innon hinta: 21.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523512702

Kirjoittaja: Maria Annala

Julkaisuajankohta: 1 / 2020

Sivumäärä: 230

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , , ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Miksi irlantilaissyntyinen isoäiti uskoo Trumpin tuovan pimeyden keskelle valon? Miksi sivistynyt ja hillitty nuori mies pomppii riemusta, kun Trump kutsuu meksikolaisia raiskaajiksi? Mitä tapahtuu, kun päättäväinen teinityttö ottaa asiakseen kohdata julkkispresidenttiehdokkaan kasvokkain? 

Trumpin kansa seuraa kolmen intohimoisen Trumpin kannattajan ponnisteluja ehdokkaansa hyväksi vuoden 2016 vaalikampanjan alkumetreiltä aina virkaanastujaisiin saakka. Neljällä mantereella asunut Alice, oikeustiedettä opiskeleva Brian ja kunnianhimoinen koululainen Christianné omistavat elämänsä Trump-kutsumukselleen ja pääsevät todistamaan aitiopaikalta keskeisiä hetkiä, jotka tekevät Donald Trumpista Yhdysvaltojen presidentin. 

Trumpin kansa on myös kattava katsaus tuoreisiin tutkimustuloksiin, jotka auttavat ymmärtämään, kuka kiistanalaista ehdokasta oikeastaan äänesti ja miksi. Yhdessä tutkimustieto ja päähenkilöiden näkemykset rakentavat syvällisen ja monisyisen kuvan äänestäjistä, jotka ovat avainasemassa paitsi vuoden 2020 presidentinvaaleissa myös pitkään sen jälkeen, kun Trumpin valtakausi on päättynyt. 

Annala , Maria

Maria Annala on Yhdysvaltojen politiikkaan erikoistunut uutistoimittaja. Hänen juttujaan ovat julkaisseet säännöllisesti STT, Lännen Media ja Ulkopolitiikka. Koulutukseltaan Annala on yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta ja humanististen tieteiden kandidaatti Helsingin yliopistosta. 

Maria Annala asui Bostonissa 2015–2019 ja kirjoitti suomalaisviestimille ensin Donald Trumpin presidentinvaalikamppailusta ja sittemmin presidenttikaudesta. Amerikan-vuosiensa aikana hän pääsi käymään yli 40 osavaltiossa, vierailemaan kahdesti Valkoisen talon länsisiivessä sekä osallistumaan kummankin suuren puolueen puoluekokoukseen ja Trumpin virkaanastujaisiin. Parhaiten hänet tunnetaan ”sinä toisena blondina”, joka vitsaili Trumpille televisiokameroiden edessä tämän sekoitettua toisiinsa kaksi vaaleahiuksista suomalaistoimittajaa. 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trumpin kansa – Keitä he ovat ja miksi he rakastavat johtajaansa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

“Uutistoimittaja Maria Annala on kirjoittanut kirjan Trumpin kansa, jossa pääsee ääneen kolme Trumpin kannattajaa. Annala itse pääsi työssään haastattelemaan Trumpin äänestäjiä jo varhaisessa vaiheessa ja näki, miten monenlaisista syistä ja taustoista ihmiset innostuivat miljardöörin ehdokkuudesta. Hänen kirjansa sanoma on se, että ihmiset ovat muutakin kuin heidän poliittiset mielipiteensä.”
Turun Sanomat, 17.1.2020