Mark Maher

Trouble

19.95 

Ikävyyksiä-teoksessa mediataiteilija Mark Maher sulattaa ja yhdistelee halpoja muovileluja luoden teräviä visuaalisia kannanottoja ihmisluonnosta ja ihmisen suhteesta ympäröivään maailmaan.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-5675-39-9

Kirjoittaja: Mark Maher

Julkaisuajankohta: / 2009

Sivumäärä: 0

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Ikävyyksiä-teoksessa mediataiteilija Mark Maher sulattaa ja yhdistelee halpoja muovileluja luoden teräviä visuaalisia kannanottoja ihmisluonnosta ja ihmisen suhteesta ympäröivään maailmaan.

Hänen synkän leikkisät kuvansa tuovat yhteen näennäisen erillisiä aiheita, kuten geneettisen muuntelun, avaruusajan animismin, luonnon tuhoutumisen ja modernin sodankäynnin hirvittävän järjettömyyden.

Maher on parhaimmillaan yhdistäessään omintakeisesti vinksahtaneet kuvansa 1900-luvun alussa tehtyyn skitsofreniatestiin. Hän pistää kaiken yhden kortin varaan ja karauttaa tyylikkäästi keskelle tätä mielipuolista hälinää.

Artikkeleita ei löytynyt.

Mark Maher on Yhdysvalloissa vuonna 1960 syntynyt taiteilija. Hänen töitään on ollut esillä Euroopassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa. Hän asuu Helsingissä ja kokee kaupungin ilmapiirin kannustavan häntä ajatuksiin ja ideoihin, jotka tuskin kukoistaisivat hälyisämmissä paikoissa. Hänen juurensa ovat antropologiassa, yhteiskunnallisessa maisemakuvauksessa ja pitkien matkojen liftaamisessa.

Maher on esittänyt kolme vuosikymmentä toisiinsa risteäviä kysymyksiä nykyaikaisten muinaismuistojen voimasta, sanojen ja esineiden suhteesta kuviin ja taiteilijan roolista yhteiskunnallisen kritiikin esittäjänä.

Taideprojektiensa lisäksi Maher toimii kirjoittajana ja mediataiteilijana Satama Interactivessa, Euroopan johtavassa digitaalisen suunnittelun yrityksessä. Trouble on hänen toinen teoksensa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trouble”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *