Ale!

Anu Patrakka

Totuuden portaat

14.90 24.90 

Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523512450

Kirjoittaja: Anu Patrakka

Julkaisuajankohta: 1 / 2020

Sivumäärä: 288

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Totuuden portaat, Porto. Aamun valjetessa portugalilaisen rannikkokaupungin kujalta löytyy kuolleena nuori mies. Henkilöllisyyttä on vaikea selvittää viillettyjen sormenpäiden vuoksi. Naapurit ovat vaiteliaita tapahtuneesta, kun Rui Santos ja Rita Pereira tiimeineen aloittavat tutkimuksensa. Mutta puhuvatko kaikki totta poliisille? Mitä salailun taakse kätkeytyy?

Anu Patrakka loihtii dekkarissaan esiin portugalilaisen elämänmenon yksityiskohdilla herkutellen. Nuoret ovat kiihkeitä mutteivät viattomia, aikuiset yrittävät löytää onnensa, eivätkä kaikki vanhukset elä sovussa maailman kanssa. Talojen julkisivujen ja muurien taakse kätkeytyy tuskaa ja kylmääviä yllätyksiä. Saadaanko tappaja kiinni ja löytyykö totuus?

Artikkeleita ei löytynyt.

Arvostelut ja uutiset

”Patrakka kuvaa Portoa ja sen ihmisiä kiinnostavasti.”
Ilta-Sanomat, 14.3.2020

Rui Santos -sarjan neljäs romaani Totuuden portaat tarjoaa portviininväkevää proosaa eteläeurooppalaisesta elämänmenosta pitäville dekkarikirjallisuuden ystäville.”
Länsi-Uusimaa, 21.7.2020

”Dekkariholistin toivotuin alkuvuoden uutuus. Tätä kirjaa odotin alkuvuoden julkaisuista kenties kaikkein eniten. Totuuden portaat tuo portolaisetsivä Rui Santosille kollegoineen jälleen uuden murhan tutkittavaksi. Porton rannikkokaupungin kujalta löytyy kuolleena nuori mies, ja tämän henkilöllisyyttä sekä murhaajaa Santos alkaa selvittää. Viimeisille sivuille Patrakka jättääkin sellaisen cliffhangerin, että toivottavasti hän on jo seuraavan teoksen kimpussa.”
Itä-Häme

Totuuden portaiden juoni on kuin pienen portugalilaisen kaupungin kujat. Tapahtumiltaan synkkä, mutta uskottava tarina ponnistaa arjen keskeltä.”
KMV-lehti, 5.6.2020 (tilaajille)

Anu Patrakan jännittävä romaani vie lukijan ihmeelliseen Porton kaupunkiin, Portugaliin, jossa pääsee seuraamaan rannikkokaupungin vilskettä. Kaiken kaikkiaan Anu Patrakan dekkari on todella viihdyttävä ja koukuttava, eikä kirjaa ollut helppo laskea käsistään. Jokainen juonenkäänne, tapahtuma ja henkilöhahmo on mietitty loppuun asti. Ne muodostavat uskottavan tarinan, jossa kaikella on paikkansa ja aikansa. Kokonaisuudessaan kirja on mielestäni loistava katsaus länsimaalaiseen nykyelämään.”
Lukufiilis, 5.8.2020

”Patrakka kehittää taidokkaan ja hyvin monimutkaisen juonen, jossa henkilöt nivoutuvat toisiinsa ja heillä ei moitteettomasta julkisivusta huolimatta mene hyvin. Hän kirjoittaa arkisesti ja todentuntuisesti, juoni kutoutui lopulta aukottomaksi paketiksi ja Portugaliin alkoi tehdä mieli.”
Kirja vieköön!, 16.2.2020

”Portugalin Portoon sijoittuva tarina kun on paitsi vallan mukaansatempaava dekkari, myös pieni matka tuohon viehättävältä tuntuvaan kaupunkiin. Kirjan henkilögalleria oli virkistävä sekoitus eri ikäryhmiä. Temperamentti ja toisaalta vielä kypsymättömän nuoren naiivius, keski-iän arjen turtumus ja vanhuuden harhaiset mielialat – näin eletään myös Portossa. Kuka tai ketkä ovat syyllisiä? Sitä tietoa joutuu odottelemaan kirjan loppulehdille saakka.”
Sanapari-blogi, 26.1.2020

Patrakka , Anu

Porvoolaislähtöinen Anu Patrakka teki pitkän uran yritysjohdon parissa Suomessa, kunnes päätti lakata haaveilemasta ja pyrkiä kohti pitkäaikaista tavoitettaan, kirjoittamista. Hän irtisanoutui työstään, muutti Portugaliin ja alkoi takoa konetta. Tätä nykyä Anu Patrakka asuu maatilalla lähellä Portoa. Rui Santos -sarjassa ovat ilmestyneet Huomenna sinä kuolet (Myllylahti 2017) ja Kuolet vain kahdesti (Myllylahti 2018), Syyllisyyden ranta (Into 2019) ja Totuuden portaat (Into 2020). Kirjailijan blogi löytyy osoitteesta normaali-irtiotto.blogspot.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Totuuden portaat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *