Ale!

Veronika Honkasalo

Toivon politiikka

25.00  21.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510692

Kirjoittaja: Veronika Honkasalo

Julkaisuajankohta: 1 / 2019

Sivumäärä: 180

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Milloin päätökset alettiin esitellä  välttämättöminä ja ei-ideologisina?

Veronika Honkasalo haluaa tuoda  politiikan takaisin politiikkaan. Kirjassaan  hän kertoo, miltä politiikan tekeminen  tuntuu ja mihin hänen oma politiikkansa perustuu. Sen tähtäimessä on toiveikas  tulevaisuus, jossa hyvinvointivaltio on päivitetty, jossa tasa-arvo kasvaa ja jossa luottamus politiikkaan ei ole turhaa.

Toivon politiikka toimii tiekarttana nykyvasemmistolaiseen ajatteluun. Se kertoo, miten politiikka arjessa toimii,  ja kannustaa vaikuttamaan. Kirja on rohkaiseva ja omakohtainen puheenvuoro paremman maailman puolesta.

Teoksen tärkeiksi teemoiksi nousee muun muassa tunteiden rooli politiikassa, hyvinvointivaltion merkitys ja aikakautemme ideologisuuden väljähtäminen. Toisaalta kirja kysyy, miksi monien yhteiskunnallista tasa-arvoa kannattavien äänet eivät näy vaaleissa. Teos tarjoaa myös mielenkiintoisia visioita tulevaisuuden nousevista teemoista.

Veronika Honkasalo (s. 1975) on nuorisotutkija, Helsingin kaupunginvaltuutettu ja Vasemmiston 3. varapuheenjohtaja. Hänet tunnetaan aktiivisena yhteiskunnallisena keskustelijana, jonka ydinteemoja ovat ihmisoikeudet, rasisminvastaisuus ja feminismi.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toivon politiikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *