Marianne Kiskola

Toiskan filosofia – Hyvän elämän avaimia etsimässä

norm. 25.00 

Tilattavissa

ISBN: 9789523511590

Kirjoittaja: Marianne Kiskola

Julkaisuajankohta: 8 / 2019

Sivumäärä: 160

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Perhekoti Toiskan arki ihmisineen ja eläimineen sisältää oivalluksen siitä, mistä voi rakentua hyvä ja onnellinen elämä. Elämänmakuisten tarinoiden kautta avautuva maailma haastaa miettimään, mikä lopulta on tärkeää. Mikä merkitys on erilaisilla kohtaamisilla ja onnistuneella vuorovaikutuksella? Mikä on hevosten ja muiden eläinten merkitys itsetunnon rakentumisessa? Miten vahvistetaan jokaisen omaa ainutlaatuisuutta?

 Toiskassa toteutetaan systeemisen lastensuojelun toimintamallia ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa. Kirja taipuu myös ammattilaisen käsissä työkaluksi, ja antaa käytännönläheisiä eväitä näiden toimintatapojen toteuttamiseen. Kirjassa jaetaan 26 toimintavuoden aikana karttunut kokemus lastensuojelutyön kehittämiseksi. Äänen saavat nuorten ohella Toiskan työntekijät ja yhteistyökumppanit. Pienet lastensuojeluyksiköt ovat avainasemassa nuorten pitämisessä yhteiskunnan voimavaroina. Toiskan toimintamallilla on saatu hyviä tuloksia ja lähes kaikki nuoret ovat kiinni yhteiskunnassa ja elävät omannäköistä elämäänsä.

Tietokirjailija Marianne Kiskola (s.1972) on tehnyt monipuolisen ja kansainvälisen työuran media-alalla ja yritysjohtajana.

Artikkeleita ei löytynyt.

Tietokirjailija Marianne Kiskola (s. 1972) on tehnyt kansainvälisen työuran media-alalla ja yritysjohtajana. Kiskola on monipuolinen kirjoittaja elokuvakäsikirjoituksista poliittisiin puheisiin. Vuonna 2019 ilmestynyt Toiskan filosofia on hänen yhdeksäs tietokirjansa.

Marianne Kiskola on toiminut aikuisikänsä tukiaikuis- ja eläinsuojelutoiminnassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toiskan filosofia – Hyvän elämän avaimia etsimässä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Perhekoti pienessä maalaiskylässä muutti itsetuhoisen Venlan, 22, elämän: Keijo ja Tiina ovat kasvattaneet kotonaan lähes 60 teiniä: ’Ei täällä ole yhtään ylimääräistä'”
MTV, 18.8.2019

”Kirja on kirjoitettu taidolla, lämmöllä, arvostuksella ja hyvin tehdyllä taustatyöllä. Teksti on helppolukuista. Kenelle suosittelisin? Kaikille ammatti-ihmisille, jotka ovat tekemisissä lasten ja nuorten kanssa. Kaikille alaa opiskeleville. Kaikille vanhemmille. Ja etenkin ihan kaikille meille, jotka olemme kiinnostuneita yhteiskunnasta, lapsista, nuorista, lastensuojelusta ja sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta.”
Kirjarouvan elämää -blogi, 5.11.2019