Ale!

Tuija Sorjanen & Sanna Raita-aho 

Toisen kanssa – tarinoita kolmiodraamoista

(1 tuotearvio)

4.90 10.00 

Miksi seuranhakupalveluja varatuille ihmisille tarjoavat pettämissivustot ovat täynnä tavallisia suomalaisia? Miltä pettäminen tuntuu pettäjästä, petetystä ja siitä toisesta? Meillä on selkeä kuva pettämisestä. Tarinassa on usein selkeä pahis, petetty ja mystinen kolmas osapuoli. Todellisuus on kuitenkin paljon monimutkaisempi. Pettäminen on tabu, mutta sitä tapahtuu tavallisten ihmisten tavallisissa parisuhteissa.

Normaali norm. 28.00 
Innon hinta: 10.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
ISBN: 978-952-264-742-9

Kirjoittaja: Tuija Sorjanen & Sanna Raita-aho 

Julkaisuajankohta: / 2017

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Miksi seuranhakupalveluja varatuille ihmisille tarjoavat pettämissivustot ovat täynnä tavallisia suomalaisia? Miltä pettäminen tuntuu pettäjästä, petetystä ja siitä toisesta? Meillä on selkeä kuva pettämisestä. Tarinassa on usein selkeä pahis, petetty ja mystinen kolmas osapuoli. Todellisuus on kuitenkin paljon monimutkaisempi. Pettäminen on tabu, mutta sitä tapahtuu tavallisten ihmisten tavallisissa parisuhteissa.

Toisen kanssa – Tarinoita kolmiodraamoista on ensimmäinen suomalainen tietokirja, joka käsittelee suomalaisten pettämistä kaikkien osapuolten näkökulmasta. Toimittajat Sanna Raita-aho ja Tuija Sorjanen ovat keränneet kymmenien suomalaisten kokemuksia pettämisestä.

Kirjassa tarinansa kertovat tavalliset suomalaiset, jotka ovat joutuneet keskelle repivää kolmiodraamaa niin pettäjän, petetyn kuin sen ”toisen” rooleissa. Lisäksi kirjassa on mukana asiantuntijoita, jotka tuovat analyyttista näkökulmaa pettämiseen ja moderneihin parisuhteisiin. Kirjassa pohditaan muun muassa, miten petetty voi selvitä kokemastaan? Onko pettäjä aina se suhteen pahis? Ja miksi ihminen, joka ei uskonut koskaan pettävänsä, ajautuu niin tekemään?

Toimittajat Sanna Raita-aho ja Tuija Sorjanen huomasivat, että lähipiirissä monella tuntuu olevan kokemusta mutkikkaista ihmissuhdedraamoista. He päättivät ottaa selvää, mistä kolmiodraamoissa on kyse ja miksi niin moni joutuu jossakin vaiheessa elämäänsä osalliseksi sellaiseen.

Kumpikin kirjailija oli mukana tutkivien toimittajien ryhmässä, joka kirjoitti teoksen Wahlroos – Epävirallinen elämäkerta ja Tuija Sorjanen oli yksi Finlandia-ehdokkaana olleen Marimekko – Suuria kuvioita -kirjan tekijöistä.

Sorjanen, Tuija
Tuija Sorjanen on toimittaja, joka on kirjoittanut yhdessä Sanna Raita-ahon kanssa kirjan Toisen kanssa. He huomasivat, että lähipiirissä monella tuntuu olevan kokemusta mutkikkaista ihmissuhdedraamoista. He päättivät ottaa selvää, mistä kolmiodraamoissa on kyse ja miksi niin moni joutuu jossakin vaiheessa elämäänsä osalliseksi sellaiseen. Sorjanen oli mukana tutkivien toimittajien ryhmässä, joka kirjoitti teoksen Wahlroos – Epävirallinen elämäkerta. Lisäksi hän oli yksi Finlandia-ehdokkaana olleen Marimekko – Suuria kuvioita -kirjan tekijöistä. Lue lisää..
Raita-aho, Sanna
Sanna Raita-aho on toimittaja, joka on kirjoittanut yhdessä Tuija Sorjasen kanssa kirjan Toisen kanssa. He huomasivat, että lähipiirissä monella tuntuu olevan kokemusta mutkikkaista ihmissuhdedraamoista. He päättivät ottaa selvää, mistä kolmiodraamoissa on kyse ja miksi niin moni joutuu jossakin vaiheessa elämäänsä osalliseksi sellaiseen. Raita-aho oli myös mukana tutkivien toimittajien ryhmässä, joka kirjoitti teoksen Wahlroos – Epävirallinen elämäkerta. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

1 arvio tuotteelle Toisen kanssa – tarinoita kolmiodraamoista

  1. ErjaH

    Pidin tästä kovasti. Tosielämän kokemuksia ja niiden välissä toimituksellista faktaa. Ei mitään hömppää!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Miksi joka kolmas pettää? Yle Areena 29.3.2017

”Kirja oli toimitettu hyvin ja asiantuntijat valittu laaja-alaisesti eri puolilta aihetta.” Arvio blogissa Suhteellista ja suhteetonta, Marika Rosenborg 25.2.2017

Toisen kanssa -kirjan kirjoittanut kertoo: pettäjä ei tuntenut yhtään katumusta. Radio Suomipop 24.2.2017

Parisuhde voi selvitä uskottomuudesta. Kotiliesi 23.2.2017

Jopa kiltti ihminen voi pettää – yleensä pettäminen ei ole hetken mielijohde. Radio Aalto 23.2.2017

Lauri, 30, kertoo miksi pettää vaimoaan Tinder-naisten kanssa: ”En tunne minkälaista syyllisyyttä”. Ilta-Sanomat 22.2.2017

Suomalaisten uskomattomat kolmiodraamat: ”Vaimoni ei vieläkään tiedä, että olen pettänyt.” MTV Lifestyle 18.2.2017

Näistä syistä suomalaiset pettävät puolisoitaan. Huomenta Suomi 15.2.2017

Pettäjäkään ei uskonut voivansa pettää – ”Ei uskoisi, millaisiin tilanteisiin tavalliset ihmiset joutuvat”.  Helsingin sanomat 14.2.2017

Kokemuksia pettämisestä. Ylen aamu-tv 14.2.2017

Kirja-arvio: Tarinoita kolmiodraamoista: pettäjiä, petettyjä ja rakkausystäviä. MTV 13.2.2017

Nainen suhteistaan varattuihin: Salarakkaana saa rusinat pullasta. Iltalehti, 4.2.2017