Ale!

Denise Rudberg

Toinen toista pahempi

5.00 6.90 

Tukholma on käpertynyt joulun välipäivien rauhaan, kun vaikutusvaltaisen sijoitusyhtiön osakas hakataan henkihieveriin. Oliko tekijän aikomuksena tappaa?

Sarjan ensimmäinen osa  on Yksi tappava syrjähyppy . Sarjan kolmas osa Kolmen kohtalokas leikki ilmestyy keväällä 2017.  Kirjat toimivat myös itsenäisinä teoksina.

Normaali norm. 24.90 
Innon hinta: 5.00 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 6.90 
ISBN: 978-952-264-545-6

Kirjoittaja: Denise Rudberg

Julkaisuajankohta: 02 / 2016

Sivumäärä: 360

Suomentaja: Anu Koivunen

Alkuperäinen nimi: Två gånger är en vana

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Rikkailla on varaa salata rikoksensa…

Tukholma on käpertynyt joulun välipäivien rauhaan, kun vaikutusvaltaisen sijoitusyhtiön osakas hakataan henkihieveriin. Oliko tekijän aikomuksena tappaa?

Keskusrikospoliisin uusi tutkintayksikkö ryhtyy selvittämään salaperäisen yhtiön tarkkaan vaiettuja kuvioita. 55-vuotias teräväpäinen syyttäjänsihteeri Marianne Jidhoff, parkkiintunut rikostutkija Torsten Ehn ja nuori konstaapeli Augustin Madrid pääsevät jyvälle, miten kylmäävällä tavalla yhtiössä kohdellaan naisia. Samaan aikaan kun uudenvuoden raketit jo räjähtelevät taivaalla, paljastuu mihin julmuus ja vallanhimo voivat pahimmillaan johtaa.

Denise Rudbergin dekkareissa rikokset tapahtuvat komeissa puitteissa, samppanja virtaa ja jokaisella on jotain salattavaa. Marianne Jidhoff -kirjoja on myyty yli 280 000 kappaletta Ruotsissa, ja niiden elokuvaoikeudet on myyty ruotsalaiselle tuotantoyhtiölle.

Sarjan ensimmäinen osa  on Yksi tappava syrjähyppy . Sarjan kolmas osa Kolmen kohtalokas leikki ilmestyy keväällä 2017.  Kirjat toimivat myös itsenäisinä teoksina.

“Yksi parhaista ruotsalaisista dekkareista, joita olen tänä vuonna lukenut.”
– Feministbiblioteket

EU-logo

Rudberg, Denise

Denise Rudberg (s. 1971) asuu Tukholmassa ja on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Hän on opiskellut elokuvaa ja dramaturgiaa New Yorkissa ja juontanut kirjallisuusaiheista tv-ohjelmaa. Supersuosittu Rudberg kirjoitti aiemmin chick-lit-romaaneja ja oli lukijoiden kruunaama Ruotsin epävirallinen chick-lit-kuningatar. Rudberg osallistui myös Ruotsin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.

Yksi tappava syrjähyppy aloitti suositut Marianne Jidhoff -dekkarit, jotka ovat myyneet Ruotsissa yli 280 000 nidettä. Amazon osti ensimmäisen osan englanninkieliset oikeudet, ja käännösoikeudet on myyty myös Norjaan ja Turkkiin. Sarjassa on ilmestynyt suomeksi toinen osa, Toinen toista pahempi ja kolmas osa, Kolmen kohtalokas leikki. Sarjan neljäs osa ilmestyy keväällä 2018.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toinen toista pahempi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

“Rudberg kirjoittaa lämpimästi, vaikka asia on kivikovaa. Teoksen pohjasävy on feministinen.” Heikki Haapavaara, Kauppalehti, 13.4.2016

“Mielenkiintoinen ja koukuttava trilleri.” Kaksi sivullista 27.4.2016

Toinen toista pahempi on monella tapaa samanlainen lukukokemus kuin Yksi tappava syrjähyppy; sen maailma on kovin yläluokkainen, joten työläisromantiikan suosijat etsiytykööt muualle.” Tuija Nummi, Kirjavinkit, 27.5. 2016