Ale!

Luiz Ruffato

Tekokukkia

norm. 26.00 
Innon hinta: 10.00 

Brasilian kuuluisimman nykykirjailijan uutuusromaanissa esiintyy kirjailija itse. Taitavasti rakennetussa todellisuuden ja fiktion yhteen punoumassa on vahvaa kirjallisuuden voimaa.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-433-6

Kirjoittaja: Luiz Ruffato

Julkaisuajankohta: 06 / 2015

Sivumäärä: 180

Suomentaja: Jyrki Lappi-Seppälä

Alkuperäinen nimi: Flores artificiais

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Kirjailija Luiz Ruffato saa erikoisen kirjeen. Se sisältää Maailmanpankin virkamiehen muistelmat ja omituisen pyynnön: kirjoita muistojeni pohjalta kirja.

Tekokukkia on kirja kirjan sisällä. Se havainnoi elämänkohtaloita, vallankumouksia, kadonneiden ihmisten historioita. Yhteen punoutuvat totuus ja fiktio, eikä lukija voi kuin arvuutella mikä on todellista.

”Teos koostuu tarinoista, jotka ovat nopeiden spurttien sijasta pikemminkin painavia kuulia. Kirjailija pudottelee niitä lukijan syliin yhden kerrallaan pettämättömällä rytmitajulla.”  Juhani Karila, Helsingin Sanomat, 2.8.2015

Artikkeleita ei löytynyt.
Ruffato , Luiz

Luiz Ruffato on palkittu brasilialainen kirjailija ja runoilija, joka kohahdutti ja ihastutti viime vuoden Frankfurtin kirjamessujen avajaispuheellaan Brasilian ristiriitaisuudesta. Hän syntyi vuonna 1961 Cataguasesissa ja on joutunut näkemään katujen todellisuuden kodittomana São Paulossa. Hän valmistui viestinnästä Juiz de Foran yliopistosta vuonna 1981. Ruffato on julkaissut kaksi runoteosta ja kahdeksan romaania, joista Rutosti hevosia on palkittu Paulista Art Critics Associationin ja Machado de Assiksen palkinnoilla. Globo-lehden kirjallisuuskriitikot mainitsivat kirjan yhtenä kymmenestä parhaasta brasilialaisesta kirjasta viime vuosikymmeniltä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tekokukkia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *