Ale!

Klaus Lindgren

Tavastian kulisseissa – Neljä ja puoli kerrosta täyttä sikaa

norm. 29.00 
Innon hinta: 26.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510753

Kirjoittaja: Klaus Lindgren

Julkaisuajankohta: /

Sivumäärä:

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Kaikki tuntevat Tavastian, mutta harva on päässyt kurkistamaan sen kulissien taakse. Miten klubi saavutti ikonisen asemansa 1970- ja 80-luvuilla?

Tavastian kulisseissa – Neljä ja puoli kerrosta täyttä sikaa kertoo Tavastian värikkään tarinan sen työntekijöiden silmin. Ensimmäisten parinkymmenen toimintavuotensa aikana Tavastia muuttui opiskelijoiden pyörittämästä tanssipaikasta kaikkien tuntemaksi rock-klubiksi. Ajanjaksoon mahtui nuorisokulttuurin muutoksia, itsepalvelua, byrokraattien oikkuja, pöytiintarjoilua, vapaampia aikoja ja kukoistavaa rock-kulttuuria ennen suurta romahdusta.

Mukaansatempaavassa tietokirjassaan Klaus Lindgren vie lukijan ainutlaatuiselle aikamatkalle Tavastialle, joka oli paitsi legendaarinen rock-klubi myös poikkeuksellinen työyhteisö. Tavastia-klubi täyttää 50 vuotta vuonna 2020.

Historiantutkija Klaus Lindgren on toimittanut useita teoksia ja kirjoittanut kaksi kirjaa. Hän on itse paiskinut töitä Tavastialla ja toiminut Hämäläis-Osakunnan Tanssityöntekijöiden puheenjohtajana sekä Hämäläis-Osakunnan hallituksessa.

Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tavastian kulisseissa – Neljä ja puoli kerrosta täyttä sikaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Paljon on Tavastiasta sanottu. Jotain on kysytty asiakkailtakin. Sen sijaan työntekijöiden mielipiteitä ei kukaan ole vaivautunut kirjaamaan. Juuri julkaistu Tavastian kulisseissa täyttää tämän aukon. Klaus Lindgrenin kirja on keskittynyt kertomaan Tavastialla vuosina 1972–1991 töitä tehneiden rosoisen tarinan. Pääosassa siis ovat myyjät, narikat, plokkarit, tarjoilijat ja myös rock-klubin legendaariset portsarit. Samalla kirja kurkistaa maailmaan, jossa asiakas ei todellakaan aina ole kuningas.”
Helsingin Sanomat, 12.5.2019

Klaus Lindgren kirjoitti kirjan ikonisen rockklubin villeistä vuosista. Kirja kertoo Tavastian noususta ikoniseksi rockklubiksi 1970- ja 1980-luvuilla henkilökunnan näkökulmasta.”
Länsi-Uusimaa, 14.5.2019