Ale!

Saara Turunen

Tavallisuuden aave ja muita näytelmiä

norm. 27.00 
Innon hinta: 22.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510395

Kirjoittaja: Saara Turunen

Julkaisuajankohta: 4 / 2018

Sivumäärä: 180

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Ollako tekijä vai kohde? Mitä on tavallisuus tai normaalius ja kannattaako niitä edes tavoitella? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastausta Saara Turusen vaikuttavassa Tavallisuuden aave ja muita näytelmiä -antologiassa. Rohkea, yhteiskunnan vallitsevia totuuksia ravisteleva teoskokoelma sisältää palkitun kirjailijan neljä huippunäytelmää, Puputyttö, Broken Heart Story, Tavallisuuden aave ja Medusanhuone, sekä näytelmien esipuheet.

Turusen teoksille on ominaista sukupuolen, normien ja taiteen teemojen kiehtova tarkastelu. Tekstit ovat yhtä aikaa leikkisiä ja suorasanaisia, ne rakentuvat vahvoista kuvista ja yhteiskunnallisesta kantaaottavuudesta. Helppojen vastausten sijasta teokset tarjoilevat monitulkintaisia, väkeviä ja runollisia hetkiä, joiden kautta nykymaailma ja ihmismielen syväavaruus peilautuvat. Tragikoomisten kohtausten avulla Turunen johdattelee katsojan miettimään muun muassa yhteiskuntamme normeja ja erilaisuuden merkitystä. Tämä mukaansatempaava antologia on taattu lukuelämys kaikille näytelmistä pitäville.

Saara Turunen (s. 1981) on yksi sukupolvensa valovoimaisimmista kirjailijoista ja teatterintekijöistä. Hän on tullut tunnetuksi paitsi romaaneistaan Rakkaudenhirviö ja Sivuhenkilö, myös näytelmistään Puputyttö, Broken Heart Story ja Tavallisuuden aave. Monia Turusen näytelmiä on käännetty eri kielille ja esitetty muun muassa Budapestissä, Barcelonassa ja Prahassa.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tavallisuuden aave ja muita näytelmiä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *