Ale!

Katri Merikallio

Tarja Halonen – Erään aktivistin tarina

14.90 26.90 

Normaali norm. 32.00 
Innon hinta: 26.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523513662

Kirjoittaja: Katri Merikallio

Julkaisuajankohta: 10 / 2020

Sivumäärä: 290

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Erään aktivistin ja monen järjestön tarina sodanjälkeisen Suomen rakentamisesta.

Koskettava tarina Tarja Halosen pitkästä urasta kansalaisjärjestöissä ja miten se on muovannut hänen ajatteluaan.

”Jos jokin on väärin, pitää tehdä työtä, että asiat muuttuvat paremmaksi”, opetti jo Halosen äiti tyttärelleen.

Sata vuotta sitten Suomi oli köyhä ja jakautunut maa, mutta Tarja Halosen sukupolvi tahtoi siitä paremman. Harva tietää, miten Halonen ja muut aktivistit kulisseissa, eivät median otsikoissa, muuttivat Suomea.

Teos kertoo maan ensimmäisen naispresidentin elämän mittaisesta työstä globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta. Joskus työstä on tullut kiitosta, usein ei.

Mikäli et päässyt seuraamaan Tarja Halonen – Erään aktivistin tarina -kirjanjulkistamistilaisuutta, ei huolta. Voit katsoa tilaisuuden tallenteen alapuolelta. Tilaisuudessa Peter Nyman haastatteli Tarja Halosta ja toimittaja, tietokirjailija Katri Merikalliota.  Tilaisuus alkaa videon kohdasta 21:20.

Katri Merikallio haastatteli Tarja Halosta Helsingin Kirjamessuilla. Katso tallenne tästä.

Artikkeleita ei löytynyt.

Arvostelut ja uutiset

Tarja Halosen aktivistitaustaa valottava teos on ajatuksia herättävä terävä kirja. Toimittaja Katri Merikallio valottaa terävässä kirjassaan Tarja Halosen toimia poliitikontyön rinnalla.”
Helsingin Sanomat, 12.10.2020

”’Minä olin joillekin vain tällainen kauhea työläisakka’ – kirja Tarja Halosesta kertoo huumorintajuisesta ja taitavasta poliitikosta.”
Yle, 12.10.2020

Tarja Halonen muistelee uudessa kirjassaan ensitapaamista Putinin kanssa: Halusi puhua talvisodasta ja parjasi virolaisia.”
MTV, 12.10.2020

”Suorasukainen kirja paljastaa yksityiskohtia presidentti Halosen elämästä – ’Olin joillekin tällainen kauhea työläisakka.’ Presidentti Tarja Halosta satuttivat puheet kulissiavioliitosta ja kirjoitukset presidentin ulkonäöstä, vääristä asuvalinnoista, käsilaukuista ja puheviasta.”
Aamulehti, 12.10.2020

Tarja Halonen IS-haastattelussa: Julmat huhut kulissi­avioliitosta satuttivat eniten: ’On eletty ja kestetty’. Seksuaaliseen suuntautumiseen liittyneet väitteet ovat suututtaneet ja satuttaneet Halosta.”
Ilta-Sanomat, 10.10.2020

Tarja Halonen ihmettelee Sanna Marinin jakkukuvan saamaa huomiota sauna-Suomessa – ’Onneksi olkoon, olet samassa jonossa.'”
Iltalehti, 12.10.2020

Tarja Halonen tutustui Putiniin paremmin kuin moni muu: Kertoo uutuuskirjassa, miten käsitellä häntä.”
Iltalehti, 12.10.2020

Tarja Halosen tarina kansien välissä: Minua ei suututa, jos asioista otetaan kiinni, mutta en tahtonut millään kestää sitä, että minua haukuttiin ulkomuodostani,  sanomisistani, vaatteistani ja puheviastani. Se loukkasi.”
Turun Sanomat, 13.10.2020

”Uutuuskirja maalaa kuvan presidentti Tarja Halosesta, Kallion kasvatista ja aktivistista, jolla on ollut merkittävä rooli suomalaisen hyvinvoinnin ja tasa-arvon rakentamisessa.”
Maailman Kuvalehti, 12.10.2020

Halosen viesti ty­töil­le: Ei tar­vit­se olla kork­ka­rei­ta, lenk­ka­reis­sa­kin voi me­nes­tyä.”
Lapin Kansa, 12.10.2020

”Kirja kokoaa hyvin yhteen Halosen järjestö-tehtävät, joista kaikki eivät ole yhtä hyvin tiedossa”
Kaleva, 15.11.2020

”Kirja on lämmin, asiallinen ja viisas. Lukijassa kasvaa sen äärellä aito kunnioitus kirjan päähenkilöä kohtaan. Tarja Halonen piirtyy syvän kunnioituksemme ansaitsevana ja ansainneena ihmisenä ja kansalaisena.”
Annelin kirjoissa, 6.11.2020

”Presidentti Tarja Halonen paljastaa uutuuskirjassa, että häntä pyydettiin YK:n pääsihteerin erityisedustajaksi erään konfliktin ratkaisuun. Katri Merikallion kirjassa Halonen avaa myös ensimmäistä tapaamistaan Putinin kanssa Moskovassa.”
Suomenmaa, 12.10.2020

” ’Toivoisin, että tämä kirja täydentää kuvaa urastani ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisestani Suomessa.’ ”
Selkosanomat, 19.11.2020

”Tarja – en aktivist med stort hjärta.”
Demokraatti, 12.10.2020

”Aktivisti Tarja Halonen. Politiikassa kaiken kokenut presidentti on myös kansalaisjärjestökonkari. Tuore kirja kertoo lisäksi hänen sukutarinansa.”
Demokraatti, 29.10.2020

”Katri Merikallion kirjoittamassa kirjassa, Erään aktivistin tarina, Halonen kertoo luottamustehtävistään 60-luvulta tähän päivään piirtäen samalla kuvan siitä, miten suuri merkitys yhdistyksillä ja järjestöillä on ollut hyvinvointivaltion rakentajana.”
Kansan Uutiset, 12.10.2020

Merikallio, Katri

Katri Merikallio on vapaa toimittaja ja tietokirjailija, joka työskenteli pitkään Suomen Kuvalehdessä. Aiemmin Merikallio on kirjoittanut kirjat Miten rauha tehdään – Ahtisaari ja Aceh ja yhdessä Tapani Ruokasen kanssa Martti Ahtisaaren tarinan Matkalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tarja Halonen – Erään aktivistin tarina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *