Arto Suninen & Kalevi Hölttä 

Talous- ja lakitietoa paikallisille sopijoille

14.90 27.00 

Normaali 27.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) 14.90 
ISBN: 9789523510838

Kirjoittaja: Arto Suninen & Kalevi Hölttä 

Julkaisuajankohta: 1 / 2019

Sivumäärä: 150

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Tietokirja toimii hyödyllisenä ja helppolukuisena oppaana paikallisen sopimisen joskus vaikeasti ymmärrettäviin kiemuroihin. Se sopii erityisen hyvin yrityksen johdossa sekä henkilöstö- ja taloushallinnon parissa työskenteleville. Teos tarjoaa ajankohtaisia työkaluja myös monille henkilöstön edustajille, muun muassa luottamushenkilöille ja ammattiliittojen toimitsijoille. 

Mukana on paljon käytännön esimerkkejä työpaikoilla tapahtuneesta sopimisesta, sekä hyviä että huonoja. Tapaukset käsitellään kirjassa selkeästi, minkä lisäksi niissä on mukana taloudellinen ja oikeudellinen arvio. 

Talous- ja lakitietoa paikallisille sopijoille sisältää monia tarpeellisia välineitä yrityksen taloudellisen tilan oikeaan arvioimiseen. Kirjan avulla esimerkiksi perinteinen tilinpäätösanalyysi tunnuslukuineen sekä kassavirtalaskelma tulevat tutuiksi. Opas tarjoaa yksissä kansissa kaiken, mitä sinun pitää tietää paikallisesta sopimisesta. 

KTM Arto Suninen on tunnettu talouskouluttaja ja tutkija. OTT Kalevi Hölttä on toiminut pitkään edunvalvojana ammattiyhdistysliikkeessä. Hän on ollut myös kymmenen vuoden ajan työtuomioistuimen jäsen 

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Talous- ja lakitietoa paikallisille sopijoille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *