Ale!

Jakonen Mikko & Silvasti Tiina (toim.) 

Talouden uudet muodot

27.00  15.00 

Talouden uudet muodot esittelee taloudellisen toiminnan vaihtoehtoisia muotoja. Mitä ovat jakamistalous, solidaarisuustalous, jälkikeynesiläisyys, perustulo ja uudet osuuskunnat?

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-366-7

Kirjoittaja: Jakonen Mikko & Silvasti Tiina (toim.) 

Julkaisuajankohta: 02 / 2015

Sivumäärä: 230

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Talouskriisi runtelee, mutta niin maailmalla kuin Suomessa uskotaan yhä jatkuvaan kasvuun ja uusklassiseen talousteoriaan.

Talouden uudet muodot esittelee taloudellisen toiminnan vaihtoehtoisia muotoja. Mitä ovat jakamistalous, solidaarisuustalous, yhteisvauraus, jälkikeynesiläisyys, perustulo, yhteiskunnallinen yritystoiminta ja uudet osuuskunnat? Millaista on talous fossiilikapitalismin jälkeen, ja millaista on nykypäivän palkkakilpailu, kulttuuripolitiikka ja työ prekaarissa yhteiskunnassa?

Kirjan kirjoittajat ovat suomalaisia tutkijoita ja kansalaisaktivisteja. Mukana ovat Antti Alaja, Tuomo Alhojärvi, Paavo Järvensivu, Joel Kaitila, Jouko Kajanoja, Vesa-Matti Lahti, Hanna Moilanen, Jukka Peltokoski, Miikka Pyykkönen, Johanna Perkiö, Sanna Ryynänen, Tero Toivanen, Niklas Toivakainen, Saila Tykkyläinen, Tere Vaden, Juhana Venäläinen ja Ruby van der Wekken.

Teos soveltuu peruslukemistoksi ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille, toimittajille ja kaikille taloudesta yleisesti kiinnostuneille, oman taloutensa järjestäjille.

”Kirja on raikas tuulahdus talouspuheessa, joka keskittyy pääasiassa kasvun tarpeellisuuden jankkaamiseen.” Talouselämä 7.3.2015

Jakonen , Mikko
Politiikantutkija Mikko Jakonen on julkaissut laaja-alaisesti artikkeleita muun muassa politiikan teoriasta ja työelämän prekarisaatiosta. Hän toimii myös suomentajana, kolumnistina ja kriitikkona. Lue lisää..
Silvasti , Tiina
Yhteiskuntapolitiikan professori Tiina Silvasti on tutkinut erityisesti eri­arvoisuuden rakenteita. Artikkelien ohella hänen tuotantoonsa sisältyy kaksi monografiaa ja kuusi toimitettua teosta. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Talouden uudet muodot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *