Ale!

Kari Ojala

Talo ilman hometta

norm. 34.00 
Innon hinta: 10.00 

Talo ilman hometta on opas omakotitaloa rakennuttavalle perheelle: kirjan avulla voi varmistua, ettei ole tekemässä hometaloa. Teoksen avulla myös vanhan talon ostaja pystyy arvioimaan, onko valitsemassa tervettä vai kosteusvaurioituvaa taloa.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-246-2

Kirjoittaja: Kari Ojala

Julkaisuajankohta: 05 / 2013

Sivumäärä: 256

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Talo ilman hometta on opas omakotitaloa rakennuttavalle perheelle: kirjan avulla voi varmistua, ettei ole tekemässä hometaloa. Teoksen avulla myös vanhan talon ostaja pystyy arvioimaan, onko valitsemassa tervettä vai kosteusvaurioituvaa taloa.

Kirja käy seikkaperäisesti ja havainnollisesti läpi turvalliset rakennustavat, kertoo mitä rakennuttava perhe voi tehdä ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Teos esittää riskittömimmät valinnat niin tontin sijainniksi ja maaperäksi, talon perustuksiksi, seinien, lattian ja katon materiaaleiksi kuin ilmanvaihdon ja lämmityksen ratkaisuiksi.

Ojala ottaa selkeästi kantaa tarjolla oleviin rakentamisen vaihtoehtoihin niin, että valitseminen rakennustapojen ja talotoimittajien välillä helpottuu. Samalla kerrotaan, mitä rakennuttajan kannattaa itse tehdä rakentamisen aikana, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Kirja neuvoo myös, kuinka uudessa talossa tulee asua, etteivät kosteus- ja homevauriot saa sijaa.

Emmi Kyytsösen ilmeikäs ja havainnollinen piirroskuvitus, noin 80 havainnekuvaa.

”Kaivattu opas terveeseen rakentamiseen.”
– Talotohtori Panu Kaila

Artikkeleita ei löytynyt.
Ojala , Kari

Kari Ojala on diplomi-insinööri, tietokirjailija ja kirjankustantaja, jonka tähänastiset 17 kirjaa ovat käsitelleet ainakin kestävää kehitystä, liikennettä, melua, yhdyskuntasuunnittelua, tavaramaailmaa, kirjoittamista ja kirjankustantamista sekä talonrakennusta – kahta keittokirjaa unohtamatta.

Talonrakennusta Ojala on käsitellyt omakotirakentajan oppaassa Parempi pientalo, pamfletissa Huono talo hyvään hintaan ja perinnetalokirjassa Hirsitalo Virosta. Viimeksi hän on tutkinut syvällisesti pientalojen homeongelmaa ja koonnut tulokset oppaaksi Talo ilman hometta. Ojala on myös itse suunnitellut ja rakennuttanut omakotitaloja sekä toiminut erilaisten rakennushankkeiden virallisena valvojana ja rakentamiskonsulttina.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Talo ilman hometta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *