Ale!

Antto Terras

Tallinnan tappajat – Viron veriset vuodet

9.90 21.90 

Pokkari norm. 10.00 
Normaali norm. 27.00 
Innon hinta: 21.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 9.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523511019

Kirjoittaja: Antto Terras

Julkaisuajankohta: 6 / 2019

Sivumäärä: 240

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Humoristisista tietokirjoistaan tunnettu Antto Terras johdattelee meidät uutuuskirjassaan Tallinnan tappajat juuri itsenäistyneen Viron kriminaaleihin kulisseihin. Levotonta aikakautta kesti yli 20 vuotta. Vielä tänäänkin selvitellään silloin tehtyjä laittomuuksia, ja etsitään kadonneiksi jääneitä miehiä ja Mersuja. 

Kiireisimpänä vuotena – 1994 – Virossa tapettiin yksi ihminen päivässä. Aina asialla ei ollut ”Viron mafia”, jonka koko olemassaolo ja määritteleminen on sekin yksi tämän tietoteoksen tehtävistä. Tuolloin halpaa ei ollut ainoastaan alkoholi ja viihtyminen – ihmishenkikin oli hinnoiteltu, ja se maksoi tuhat dollaria. 

Virolle vahingossa annettu vapaus toi mukanaan valtatyhjiön, eikä yhdessä yössä poliisiksi muuttunut neuvostomiliisi voinut vahvimmilleen mitään. Alkoi omaisuuksien, oikeuksien ja kohtaloiden uusjako, jossa häviäjiä oli enemmän kuin voittajia. 

Kirjaan kootut kymmenet esimerkkitapaukset on taustoitettu ja varustettu olosuhdeselvityksin, jotta myös post-neuvostoliittolaista elämänmenoa tuntematon voi ymmärtää tapahtuneet kamaluudet oikeissa mitta­suhteissa.        

Tallinnan tappajat ei sovi herkimmille lukijoille!  (K18)

Artikkeleita ei löytynyt.
Terras , Antto

Antto Terras on neuvostovalmisteinen (synt. 1973 Tallinnassa) kirjailija ja roast-koomikko, jonka piti loikata vuonna 1991 länteen, mutta hän ajautuikin Suomeen. Antto Terraksen esikoisteos Stockmann Yard – Myymäläetsivän muistelmat ilmestyi 2015. Viro (Sensuroimaton) on hänen seitsemäs julkaistu kirjansa.   

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tallinnan tappajat – Viron veriset vuodet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *