Ale!

Anu Patrakka

Syyllisyyden ranta

9.90 24.90 

Pokkari norm. 10.00 
Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 9.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523510388

Kirjoittaja: Anu Patrakka

Julkaisuajankohta: 2 / 2019

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Portugalilaisen kalastajakylän rannalla katoaa suomalainen taiteilija Rafael, ja jäljet johtavat mereen. Samana aamuna samaiselta rannalta löytyy vanhan miehen ruumis. Rikosetsivä Rui Santos tiimeineen tuntuu haparoivan tyhjää, ja ennen kuin tutkinta on ehtinyt edetä, myös taiteilijan Pia-vaimo häviää kuin tuhka tuuleen. Rui Santos on ehtinyt pistää merkille, että vaimo suhtautuu intohimoisesti miehensä taiteilijan uraan.

Tapaukset vievät Rui Santosin ja Rita Pereiran tutkimuksiin idyllisiin pikkukyliin, joissa kaikki tuntuvat tietävän toisensa. Ennen kuin vyyhti alkaa selvitä, lähialueen metsästä löytyy toinen, tunnistamattomaksi palanut ruumis. Rui Santosin on mentävä epämukavuusalueelleen ja tutkittava Rafaelin tauluja huolellisesti, ennen kuin palaset alkavat loksahdella paikoilleen.

Syyllisyyden ranta on jännittävä psykologinen dekkari, jossa idylliset portugalilaiset pikkukylät, maalaustaide ja rikos yhdistyvät toisiinsa arvaamattomasti. Syyllisyyden ranta on Anu Patrakan kolmas dekkari ja ensimmäinen Into Kustannuksen kautta julkaistu.

Porvoolaislähtöinen Anu Patrakka teki pitkän uran yritysjohdon parissa Suomessa, kunnes päätti lakata haaveilemasta ja pyrkiä kohti pitkäaikaista tavoitettaan, kirjoittamista. Hän irtisanoutui työstään, muutti Portugaliin ja alkoi takoa konetta. Tätä nykyä Anu Patrakka asuu maatilalla lähellä Portoa. Patrakan aiemmat Rui Santos -dekkarit ovat Huomenna sinä kuolet (Myllylahti 2017) ja Kuolet vain kahdesti (Myllylahti 2018). Kirjailijan blogi löytyy osoitteesta normaali-irtiotto.blogspot.com.

Artikkeleita ei löytynyt.
Patrakka , Anu

Porvoolaislähtöinen Anu Patrakka teki pitkän uran yritysjohdon parissa Suomessa, kunnes päätti lakata haaveilemasta ja pyrkiä kohti pitkäaikaista tavoitettaan, kirjoittamista. Hän irtisanoutui työstään, muutti Portugaliin ja alkoi takoa konetta. Tätä nykyä Anu Patrakka asuu maatilalla lähellä Portoa. Patrakan aiemmat Rui Santos -dekkarit ovat Huomenna sinä kuolet (Myllylahti 2017) ja Kuolet vain kahdesti (Myllylahti 2018) ja Syyllisyyden ranta (Into 2019). Kirjailijan blogi löytyy osoitteesta normaali-irtiotto.blogspot.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Syyllisyyden ranta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Kirjan kieli on kaikkineen hyvää. Sitä on ilo lukea. Jännitystä dekkari rakentaa hienovaraisesti. Lukija ei voi arvata, kuka leikissä kuolee vai kuoleeko kukaan. Se koukuttaa ahmimaan kirjan nopeasti loppuun.”
Maaseudun Tulevaisuus, 17.4.2019

”Kirjan alussa päähenkilö Rafaelin ruumis löytyy pienestä kalastajakylästä. Takaumina kerrottu tarina punoo Rafaelin elämästä yllättävän rikosromaanin. Se tempaa mukaansa nojatuolimatkalle Portugalin eksoottisiin makumaailmoihin ja maisemiin.”
Seura, 21.4.2019

”Viihdyttävän psykologisen jännärin parasta antia ovat autenttiset tuokiokuvat Portugalista, jotka nostattavat veden kielelle ja aiheuttavat akuutin matkakuumeen.”
Me Naiset, 7.3.2019

”Kirja ei sisällä vain ahdistavaa rikoskuvausta vaan myös herkin siveltimin vedettyjä pittoreskeja viivähdyksiä luonnonhelmassa, hellyttäviä ihmistenvälisiä hetkiä ja erinomaisen tunnelmallisia illalliskohtauksia ihanine alueellisine viineineen. Asioiden ja ilmiöiden tarkastelussa hänen näkövinkkelinsä on yllättävä ja tuore. Sanataiteellisesta osaamisesta kertovat luistavat lauseet, omaperäiset ilmaisut ja persoonallinen kuvakieli.”

”Kirjassa on kaikki kohdallaan, juoni, henkilögalleria, kirjoitustyyli, portugalilaisuus ja ennen kaikkea se ote, joka Patrakalla on tunnelman luomisessa. Teksti on sujuvaa, soljuvaa ja vaivatonta lukea. Lopputuloksena on tiheätunnelmainen ja yllätyksellinen psykologinen trilleri, joka nostaa Anu Patrakan eittämättä suomalaisten naisdekkaristien kärkinimien joukkoon.”
Kirjojen kuisketta -kirjablogi, 22.2.2019