Ale!

Ulla Lehtonen

Syö itsesi terveeksi

norm. 26.00 
Innon hinta: 10.00 

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-536-4

Kirjoittaja: Ulla Lehtonen

Julkaisuajankohta: 02 / 2016

Sivumäärä: 391

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Herkullista ja parantavaa ruokaa kotimaisista vihanneksista, juureksista ja marjoista.

Tämä kirja johdattaa peräti 100 kasvin terveysvaikutuksiin, ravintotietouteen ja käyttöön. Selkeä, monipuolinen ja hyväntuulinen opas sisältää maistuvia reseptejä ja vinkkejä kotiviljelyyn. Mukana on myös kiinnostavaa kulttuurihistoriaa ja vanhan kansan tietoa kasvisten parantavasta vaikutuksesta. Tiedätkö, miten voikukkaa voi hyödyntää turvotuksen laskemiseen? Tai miten Ranskan hovi sai vastentahtoiset ihmiset syömään perunaa 1700-luvulla?

Tietokirjailija ja puutarhanhoidon ja kasvitietouden mestari Ulla Lehtonen on koonnut yksiin kansiin tietämyksensä kasvisten ja marjojen ravitsemuksesta ja viljelystä, josta hänellä on yli 40 vuoden kokemus.

Lehtonen, Ulla

Tietokirjailija-toimittaja Ulla Lehtonen on kirjoittanut 13 kirjaa ja avustanut vuosikausien ajan lukuisissa aikakauslehdissä. Hänet tunnetaan suosittuna luennoitsijana sekä tv-sarjojen ja radio-ohjelmien tekijänä. Lehtonen on luonnonmukaisen kotipuutarhaviljelyn, luonnonvaraisten kasvien käytön, maustekasvien viljelyn, terveellisen kasvisravinnon sekä ekoasumisen tunnustettu asiantuntija, jonka luomupuutarhassa ja ekotalossa on vieraillut tuhansia ihmisiä. Ulla Lehtonen on koonnut laaja-alaisen ravintotietämyksensä Syö itsesi terveeksi – 100 kotimaista puutarhakasvia ruokana ja rohtona -oppaaseen. Hänen kirjoituksissaan yhdistyvät vahva omakohtainen kokemus ja viimeisin tutkimustieto niin kasvien terveysvaikutuksista kuin niiden viljelystäkin.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Syö itsesi terveeksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ulla Lehtosen pääteosta saa jälleen. Warkauden lehti 17.3.2016