Ale!

Ulla Lehtonen

Syö itsesi terveeksi

10.00 

Normaali norm. 26.90 
Innon hinta: 10.00 
Pokkari norm. 10.00 
ISBN: 978-952-264-536-4

Kirjoittaja: Ulla Lehtonen

Julkaisuajankohta: 02 / 2016

Sivumäärä: 391

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Herkullista ja parantavaa ruokaa kotimaisista vihanneksista, juureksista ja marjoista.

Tämä kirja johdattaa peräti 100 kasvin terveysvaikutuksiin, ravintotietouteen ja käyttöön. Selkeä, monipuolinen ja hyväntuulinen opas sisältää maistuvia reseptejä ja vinkkejä kotiviljelyyn. Mukana on myös kiinnostavaa kulttuurihistoriaa ja vanhan kansan tietoa kasvisten parantavasta vaikutuksesta. Tiedätkö, miten voikukkaa voi hyödyntää turvotuksen laskemiseen? Tai miten Ranskan hovi sai vastentahtoiset ihmiset syömään perunaa 1700-luvulla?

Tietokirjailija ja puutarhanhoidon ja kasvitietouden mestari Ulla Lehtonen on koonnut yksiin kansiin tietämyksensä kasvisten ja marjojen ravitsemuksesta ja viljelystä, josta hänellä on yli 40 vuoden kokemus.

Artikkeleita ei löytynyt.
Lehtonen, Ulla

Tietokirjailija-toimittaja Ulla Lehtonen (1927–2018) tunnettiin valovoimaisena luennoitsijana ja tv-sarjojen ja radio-ohjelmien tekijänä.

Hän kirjoitti peräti 13 kirjaa ja sai niistä mm. Warelius-palkinnon sekä lukuisia ympäristöpalkintoja. Lisäksi Lehtonen teki vuosikymmenten ajan satoja lehtijuttuja sanoma- ja aikakausilehtiin, mm. Kotipuutarha-lehteen.

Lehtonen oli luonnonmukaisen kotipuutarhaviljelyn uranuurtaja (pikkuhiljaa myös sana ”luomu” tuli kieleemme). Hän oli luonnonkasvien käytön, puutarhakasvien viljelyn, terveellisen kasvisravinnon sekä ekoasumisen asiantuntija, jonka luomupuutarhassa ja ekotalossa vieraili tuhansia ihmisiä.

Lehtonen paitsi popularisoi tutkimustietoa myös antoi vinkkejä tutkijoille, ja hänessä yhdistyikin tieteellisen tiedon hallinta ja käytännönläheinen neuvonta – jopa vapaaehtoinen, ilmainen puhelinneuvonta oli hänelle kunnia-asia, ja vuosien ajan hänelle soiteltiinkin ympäri Suomea.

Laaja-alaisen ravintotietämyksensä Ulla Lehtonen kokosi oppaaseen Syö itsesi terveeksi – 100 kotimaista puutarhakasvia ruokana ja rohtona. Hänen kirjoituksissaan yhdistyvät vahva omakohtainen kokemus ja tutkimustieto niin kasvien käytöstä ja terveysvaikutuksista kuin niiden viljelystäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Syö itsesi terveeksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *