Ale!

Lester R. Brown

Suuri energiamurros

norm. 25.00 
Innon hinta: 19.90 

World Watch ja Earth Policy -instituuttien perustaja Lester R. Brown esittelee uutuuskirjassaan lupaavalla alullaan olevaa, maailmanlaajuista energiavallankumousta. Nykyisiä tehokkaampien ja ekologisempien energiatuotantotapojen suosio kasvaa kiihtyvään tahtiin ja avaa ovia suureen muutokseen jo lähitulevaisuudessa.

Lester R. Brown on yksi aikamme vaikuttavimmista ympäristötutkijoista ja -vaikuttajista. Elämänsä aikana hän on osallistunut kymmenien aihepiirin tietokirjojen tuottamiseen. The Washington Post -lehti on kutsunut Brownia yhdeksi aikamme etevimmistä ajattelijoista.

”Kirja, joka lupaa hyviä uutisia elinkelpoisista energiavaroista ilmastonmuutoksen aikakautena.” – Booklist

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-739-9

Kirjoittaja: Lester R. Brown

Julkaisuajankohta: helmikuu / 2017

Sivumäärä: 160

Suomentaja: Eeva Talvikallio

Alkuperäinen nimi: The Great Transition – Shifting from Fossil Fuels to Solar Wind Energy

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Huolet saastemäärien kasvusta ja fossiilisten polttoaineiden käytöstä saattavat olla pian historiaa. Worldwatch- ja Earth Policy -instituuttien perustaja Lester R. Brown kuvaa kirjassaan yksityiskohtaisesti kiihtyvää, maailmanlaajuista energiavallankumousta. Energiatalous on siirtymässä keskitetystä ja saastuttavasta energiatuotannosta hajautettuun ja puhtaaseen aurinko- ja tuulivoimaan – nopeammin kuin kukaan osasi odottaa. Muutos näkyy jo sijoittajien toiminnassa ja valtioiden investoinneissa.

Lester R. Brown ja kirjan muut kirjoittajat Janet Larsen, J. Matthew Roney ja Emily E. Adams ovat tutkijoita Earth Policy -instituutissa. The Washington Post -lehti sanoo Brownin olevan yksi maailman vaikuttavimmista ajattelijoista.

Brown, Lester R.
Lester R. Brown on yhdysvaltalainen ympäristöasiantuntija ja voittoa tavoittelemattoman, monitieteisen tutkimusjärjestö Earth Policy Instituten (EPI) perustaja ja johtaja. Brownilta on julkaistu 53 teosta, joita hän on kirjoittanut yksin ja yhteistyössä toisten kirjoittajien kanssa, ja hänelle on myönnetty 25 kunniatohtorin arvonimeä. Brownin kirjoja on käännetty yli 40 kielelle, mikä tekee hänestä yhden maailman laajimmin julkaistuista kirjailijoista. Brownille on myönnetty MacArthur Fellowship -palkinto, minkä lisäksi hän on vastaanottanut lukemattomia muita palkintoja ja tunnustuksia, mukaan lukien Yhdistyneiden kansakuntien ympäristöpalkinnon vuonna 1987, Maailman luonnonsäätiön WWF Gold Medal -palkinnon vuonna 1989 sekä Blue Planet -palkinnon vuonna 1994 tunnustuksena ”poikkeuksellisen ansiokkaasta työstä maailmanlaajuisten ympäristöongelmien ratkaisemiseksi.” Washington Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suuri energiamurros”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *