Sari-Marika Durchman

Supervoimani ADHD

norm. 14.90 27.90 

Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 27.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523515017

Kirjoittaja: Sari-Marika Durchman

Julkaisuajankohta: 1 / 2021

Sivumäärä: 270

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Käännä erityispiirteet voimavaroiksesi

Adhd on suhteellisen yleinen, mutta edelleen huonosti tunnettu oireyhtymä, johon liittyy paljon ennakkoluuloja, uskomuksia ja väärinymmärryksiä. Suomessa on jopa yli 150 000 adhd-aikuista.

Adhd on lyhenne sanoista attention deficit hyperactivity disorder. Puhutaan neuropsykiatrisesta häiriöstä, johon sisältyy muun muassa seuraavat oireet: vaikeus keskittyä, yliaktiivisuus ja impulsiivisuus.

”Adhd:hen liitetään yleensä vain ongelmia, mutta adhd-oireisilla on myös monenlaisia vahvuuksia, jotka jäävät usein ’ongelmakäyttäytymisen’ johdosta taka-alalle. Itse kutsun niitä supervoimiksi.”

Joidenkin evoluutiotutkijoiden mukaan adhd-ominaisuudet ovat olleet ihmisen varhaishistoriassa eduksi, sillä ilman liikkumiseen, muutokseen ja seikkailuun viehättyneitä heimoveljiä ihmiskunta olisi saattanut jämähtää turvallisuushakuisena syntysijoilleen.

Kirjassa tutkitaan, miten adhd-ominaisuuksia voidaan hyödyntää niin arjessa kuin työelämässä kääntämällä ne vahvuuksiksi. Myös yrittäjiltä löytyy usein adhd-ominaisuuksia: aikaansaavuus, riskinottokyky, rohkeus, kekseliäisyys ja kyky nähdä mahdollisuudet uhkien sijaan. Kirjassa kolme yrittäjää kertoo oman inspiroivan tarinansa.

Supervoimani ADHD on kohdistettu diagnoosin saaneille, heidän läheisilleen ja juuri sinulle, joka tekstiä luet, sillä moni kärsii adhd:sta tietämättään. Durchmanilla itsellään on diagnosoitu adhd ja hän on myös adhd-oireisen pojan äiti. Teos perustuu kirjailijan omiin kokemuksiin, joita hän valottaa esimerkein. Kirja sisältää myös harjoituksia, joilla voimavaroja tunnistetaan ja vahvistetaan.

 

Artikkeleita ei löytynyt.

Arvostelut ja uutiset

”Itsekin diagnoosin saanut Sari-Marika Durchman pohtii kirjassaan Supervoimani ADHD käytännönläheisin esimerkein ja harjoituksin, kuinka aikaansaavuus, riskinottokyky, rohkeus ja kekseliäisyys voivat olla hyödyksi vaikkapa yrittäjän uralla.”
Keskisuomalainen, 2.1.2021

Durchman näkee, että ADHD-oireisiin liitettyjen uskomusten oikaiseminen on tärkeää, koska pahimmassa tapauksessa niistä voi tulla jopa itse toteutuva profetia ADHD-oireisen elämässä.”
Ilta-Sanomat, 14.1.2021

Durchman , Sari-Marika

Sari-Marika Durchman on yrittäjä, Art Director ja NLP trainer, joka on luonut uransa mainonnan ja visuaalisen suunnittelun parissa. Hän on myös muutosvalmentaja, joka auttaa ihmisiä avaamaan oman elämän solmukohtia, löytämään uutta suuntaa ja kirkastamaan tavoitteitaan NLP:tä ja skeematerapia hyödyntäen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Supervoimani ADHD”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *