Ale!

Timo Strandberg & Eino Heikkinen 

Suomiko onnellisen vanhuuden maa?

norm. 27.00 
Innon hinta: 21.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523515733

Kirjoittaja: Timo Strandberg & Eino Heikkinen 

Julkaisuajankohta: 3 / 2021

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Mitkä ovat terveen eliniän rakennuspuut solutasolla, ja miten niitä voi kartuttaa? Mitkä ovat elämän realiteetit, ja millaisin ehdoin onnellinen vanhuus on mahdollinen? Miten Suomessa tänä päivänä toteutuu onnellinen vanhuus, ja miten seniorien iso määrä vaikuttaa yhteiskuntaan kaikilla tasoilla?
Suomiko onnellisen vanhuuden maa? koostuu eri alojen asiantuntijoiden kirjoittamista artikkeleista, joissa lähestytään vanhuusikää poikkeuksellisen laajasti ja eri näkökulmista. Kirjassa tuodaan esiin vanhustenhuollon ajankohtaisia haasteita sekä tulevaisuuden visioita.

Kirjan ovat toimittaneet Timo Strandberg ja Eino Heikkinen. Strandberg on Helsingin yliopiston ja HUS:n geriatrian professori ja Euroopan geriatriayhdistyksen (EuGMS) Past President, joka on saanut pohjoismaisen gerontologiapalkinnon. Emeritusprofessori Heikkinen on saanut useita gerontologia-palkintoja sekä elämäntyöstään Valtion tiedonjulokistamispalkinnon. Artikkeleiden muita kirjoittajia ovat FT, dosentti, hoitotieteen emeritaprofessori Riitta-Liisa Heikkinen, EKSOTEn eläkkeellä oleva ylilääkäri Esko Hussi, Eläketurvakeskuksen toimitusjohtaja Mikko Kautto, THL:n tutkimusprofessori Seppo Koskinen, geriatri ja yleislääketieteen profesori Kaisu Pitkälä. geriatrian emeritusprofessori Reijo Tilvis, kehittämispäällikkö Päivi Sainio ja sote-vaikuttavuuden emeriittaprofessori Marja Varjama.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomiko onnellisen vanhuuden maa?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *